Uw hovenier sinds 1978

Hovenier Barendrecht

De Biesbosch Gijsbers Groep voert als betrouwbare hovenier Barendrecht diverse tuinprojecten uit. Naast het realiseren van de ideale tuin, helpen we u ook bij het succesvol onderhouden van de tuin.

Niet alleen houden wij ons bezig met tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Maar wij zijn tevens vakbekwaam om boomverzorging en groenprojecten uit te voeren. Voor particuliere- als zakelijke opdrachtgevers gaan we graag aan de slag.

Al sinds 1978 zijn we actief als gerenommeerd hoveniersbedrijf in de gebieden Zuidwest-Nederland, Zeeland en Noord-Brabant.

Wilt u daarom gebruiken van onze vakkennis in en rondom uw tuin? En bent u benieuwd naar de kosten voor het inhuren van een hovenier Barendrecht? Vraag dan hier uw prijs op. Bij vragen belt u met een vriendelijke medewerker via 078 61 65 792.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Hovenier Barendrecht inschakelen

Wanneer u een openstaand project heeft, gaan we graag voor u aan de slag met een passende dienstverlening. Aandacht voor de wensen van de klant staat bij ons voorop. Wij zijn met ons kantoor gelegen nabij de snelwegen N3, A16 en A15. En kunnen daardoor snel bij u op locatie zijn.

De hoveniers van ons hoveniersbedrijf nemen veel disciplines voor u uit handen, waaronder 3D tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud. Niet alleen bespaart u veel tijd, maar u ontvangt een hoogstaande kwaliteit.

Voor passend advies tijdens uw project kunt u terecht bij uw vaste aanspreekpunt. Dat werkt wel zo prettig.

Geniet van uitstekende nazorg na de aanleg van uw tuin

Wij weten als geen ander dat onze dienstverlening niet stopt nadat het project is afgerond. Daarom bieden wij u als hovenier een uitstekende nazorg. Ervaart u bijvoorbeeld dat een plant of boom niet goed groeit na afronding van het project? Of dat een deel van uw nieuw geplaatste schutting is beschadigd door de wind of onweer? De Biesbosch Gijsbers Hoveniers komen vrijblijvend langs om de materialen of planten te vervangen.

Hovenier Barendrecht
Hovenier Barendrecht
Hovenier Barendrecht

Gratis offerte opvragen voor uw project

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van De Biesbosch Gijsbers Groep als uw hovenier Barendrecht?

Via dit online formulier kunt u snel en eenvoudig een offerte op maat aanvragen. Voor één of meerdere diensten. Alles op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, boomverzorging en groenprojecten voeren wij met veel plezier voor u uit.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.