Uw hovenier sinds 1978

Hovenier Rotterdam

Bent u zich online aan het oriënteren om zaken te doen met een deskundige hovenier Rotterdam? De Biesbosch Gijsbers Groep is al jaren actief als hovenier in Rotterdam. Wij weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij uw hoveniersproject. Of u nu op zoek bent naar tuinonderhoud of wanneer u een compleet nieuwe tuin wilt laten ontwerpen.

Onze betrokken hoveniers en boomverzorgers helpen u al met al snel verder. Wij zijn een hecht en betrouwbaar hoveniersbedrijf, met een brede dienstverlening. Dagelijks zijn we voor particulieren, gemeenten en instellingen aan het werk. En nemen hierbij alle aspecten op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en boomverzorging voor u uit handen.

Vraag eens een gratis offerte aan via de website om achter de totaalkosten te komen voor uw project in Rotterdam. Wij zenden u dan een vrijblijvende offerte toe, gewoon via de e-mail. U bent snel verder geholpen wanneer u het online formulier invult én u zit natuurlijk nergens meteen aan vast.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Hovenier Rotterdam. Passie voor tuinen in Rotterdam

Indien u geïnteresseerd bent in onze dienstverlening komen wij graag bij u langs voor een oriënterend gesprek. Dat kan bij u thuis of op kantoor. Samen bekijken we welke elementen u graag terugziet in uw tuin. Daarbij houden we altijd rekening met uw persoonlijke smaak en uw wensen. Zo komen we samen tot een uitstekend ontwerp, waar u nog vele jaren van kan genieten. Plan daarom vandaag nog uw eerste gesprek in met onze tuinontwerper via de website. Gewoon op een dag en tijdstip wanneer dat u uitkomt. Vul het formulier in op de contactpagina van onze website.

Heeft u een ander project in gedachten? De Biesbosch Gijsbers Groep biedt u een effectieve projectbegeleiding en duidelijke werkomschrijvingen. Ideaal voor als u bijvoorbeeld een zakelijke opdrachtgever bent.

Wij gaan duurzaam te werk

De Biesbosch Gijsbers Groep heeft aanzienlijk veel ervaring opgebouwd. Niet alleen bij particulieren thuis, maar ook voor gemeentes, bedrijven en instellingen. Wij werken graag volgens duurzame stramienen. Daarbij letten we op het gebruik van duurzame materialen. Zoals in het bijzonder natuursteen, hardhout of denk aan het hergebruik van uw bestaande materialen. Dankzij de duurzame afwerking van uw project kunt u nog langer genieten van het opgeleverde resultaat omdat uw tuin langer meegaat. Dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Ontvang een gratis offerte voor uw tuinproject

Bij De Biesbosch Gijsbers Groep bespaart u veel tijd en werk. Wij kunnen u volledig ontzien bij uw project. U ontvangt bij ons altijd een hoogstaande afwerking. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van ons gecertificeerde hoveniersbedrijf?

Op deze pagina vraagt u nu heel eenvoudig een offerte opvragen voor hovenier Rotterdam. Zo weet u immers meteen waar u aan toe bent en heeft u inzicht in de arbeidskosten en de materiaalkosten van uw beoogde project. En het mooie is, u zit nergens direct aan vast.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.