Uw hovenier sinds 1978

Hoveniersbedrijf Rotterdam

Wanneer u een vakkundig hoveniersbedrijf Rotterdam zoekt, is De Biesbosch Gijsbers Groep een goede partij om te overwegen. Onze expertise en vakbekwame personeel bieden veel uitkomst wanneer u een project heeft op het gebied van tuinaanleg, boomverzorging en/of een groenproject. We voeren jaarlijks veel projecten uit in Rotterdam uit en omstreken en helpen u bij het realiseren van mooie, groene buitenomgeving.

Doordat we gelegen zijn nabij grote knooppunten, zijn onze hoveniers snel bij u op locatie om het werk voor u uit handen te nemen.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, boomverzorging of groenprojecten bij De Biesbosch Gijsbers Groep?

Voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers bieden wij een veelzijdige dienstverlening aan. Nu inclusief gratis offerte én gratis eerste kennismakingsgesprek met onze tuinontwerper.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Hoveniersbedrijf Rotterdam. Altijd een vakkundig resultaat

Expertise op het gebied van groenwerk, boomverzorging en tuinaanleg is key in de hoveniersbranche. De Biesbosch Gijsbers Groep heeft daarom ware professionals in dienst die u van A tot Z kunnen ontzorgen als hoveniersbedrijf Rotterdam.

Wanneer u bijvoorbeeld een VTA-onderzoek wilt laten uitvoeren om de gezondheid van uw bomen te waarborgen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben speciale European Tree Workers in dienst die uw bomen kunnen controleren en verzorgen. Uiteraard ontvangt u na de controle een uitgebreide rapportage over de status van uw bomen. Zo is de situatie direct voor u inzichtelijk.

Liever als particulier met ons zakendoen voor bijvoorbeeld tuinontwerp of tuinaanleg? Onze tuinontwerper helpt u snel verder met een gedetailleerde 2D of 3D tuintekening op maat.

Bevoegd voor u aan het werk

Als multifunctioneel hoveniersbedrijf  Rotterdam doen we u graag een passend voorstel. U vertrouwt bij ons op de deskundigheid van onze medewerkers. We hebben namelijk veel gediplomeerde hoveniers, boomverzorgers en tuinontwerpers en dienst. Daarom zijn we in staat om uw tuinproject volgens de gestelde normen uit te voeren. Ervaart u onverhoopt een probleem? Wij lossen dit vakkundig voor u op dankzij onze goede garantievoorwaarden.

Een vrijblijvende offerte per e-mail

De Biesbosch Gijsbers Groep komt al met al graag bij u langs om de mogelijkheden voor een project met u bespreken. Bij u thuis of op kantoor. Dat doen wij in een gratis oriënterend gesprek met onze tuinontwerper. Via de website kunt u daarvoor een afspraak inplannen.

Heeft u toch liever vooraf een prijs op maat voor hoveniersbedrijf Rotterdam? Vul dan ons online formulier in. Wij sturen u dan binnen een week een gratis offerte toe, zodat u inzicht heeft in onze uurprijs en de totale kosten voor uw project.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.