Uw hovenier sinds 1978

Hovenier Ridderkerk

De Biesbosch Gijsbers Groep voert al tientallen jaren uw hovenierswerkzaamheden uit. Wanneer u op zoek bent naar een geschikte hovenier Ridderkerk, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u verder met tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, boomverzorging en groenprojecten. Inmiddels weten steeds meer opdrachtgevers ons te vinden. En voeren wij projecten uit voor zowel zakelijke- als particulieren klanten.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Passie. Voor tuinen in Ridderkerk

De Biesbosch Gijsbers Groep beschikt over een vriendelijk team van ervaren hoveniers en boomverzorgers. Zij bezitten diepgaande kennis over het vak. En kunnen u op meerdere gebieden ondersteunen of het werk volledig uit handen nemen. Bij ons profiteert u van hoogstaande kwaliteit, scherpe prijzen en een professioneel resultaat. Ons kantoor is gelegen in Dordrecht en nabij de grote snelwegen (N3, A16 en A15). Binnen aanzienlijke tijd zijn we bij u op locatie in Ridderkerk. Alles in en rondom uw tuin kunnen wij voor u uit handen nemen. Bent u een zakelijke opdrachtgever? Wij voeren verschillende groenprojecten uit voor gemeenten, instellingen en bedrijven. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Flexibele werkwijze

Heeft u een dringend project? Bijvoorbeeld omdat uw boom plots is omgewaaid? En nu een gevaar vormt voor omwonenden? Onze hoveniers zijn snel ter plaatse om uw probleem op te lossen. Dat is wel zo prettig. Bij De Biesbosch Gijsbers Groep profiteert u van scherpe prijzen, een vriendelijke service en uitstekende nazorg! Wij komen vrijblijvend langs, na afronding van het project, om materialen en of planten te vervangen bij beschadiging.

Aanbieding op maat

Onze gepassioneerde hoveniers doen u graag een aanbieding op maat. Vul voor de mogelijkheden van hovenier Ridderkerk ons online formulier in. U weet zo direct waar u aan toe bent.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.