Uw hovenier sinds 1978

Hovenier Puttershoek

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin? Als hovenier Puttershoek is De Biesbosch Gijsbers Groep een goede partij om te overwegen. Wij zijn al sinds 1978 actief in de hoveniersbranche. En hebben een jarenlange expertise opgebouwd. Onze klanten bestaan niet alleen uit zakelijke opdrachtgevers voor diverse groenprojecten, maar ook uit particulieren die door ons een tuin laten ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Ontdek daarom de mogelijkheden van ons veelzijdige hoveniersbedrijf, nabij Puttershoek.

Wist u dat wij uitstekende European Tree Workers in dienst hebben die alle aspecten van boomverzorging voor u uit handen kunnen nemen? Alles op het gebied van tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud, boomverzorging en groenprojecten nemen we graag voor u uit handen. We zijn een hoveniersbedrijf met een veelzijdig aanbod. Bovendien hebben we goede samenwerkingsverbanden met partner, leveranciers en concullega’s.

Bent u al met al nieuwsgierig geworden naar De Biesbosch Gijsbers Groep? Neem eens een kijkje op onze website. Of vul voor een prijsopgave op maat meteen het online formulier in op onze website. U ontvangt dan een gratis offerte via de e-mail.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Hovenier Puttershoek. Geniet van ons oog voor detail

Wanneer u een investering doet voor bijvoorbeeld een groenproject of een nieuwe tuin, verwacht u een deskundig resultaat. Als hovenier Puttershoek, helpt De Biesbosch Gijsbers Groep u snel verder. We hebben vakkundige kennis over de anatomie van bomen, materiaalkeuzes en plantsoorten. Daarbij kunnen we u altijd passend adviseren. In al onze ontwerpen hebben we veel aandacht voor detail. Kwaliteit staat bij ons voorop.

Wij werken graag met u samen om tot het beste resultaat te komen. U ontvangt na het eerste gesprek een 2D projecttekening op maat. De hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep bieden u effectieve projectbegeleiding en uitgebreide werkomschrijvingen. U weet zo precies waar u aan toe bent.

Meer over De Biesbosch Gijsbers Groep

Al sinds 2013 hebben de twee hoveniersbedrijven De Biesbosch en Gijsbers Hoveniers de krachten gebundeld. In 2017 zijn we bovendien verder gegaan onder een nieuwe naam: De Biesbosch Gijsbers Groep. Uiteraard met dezelfde kwaliteit die u van ons gewend bent. Zo profiteert u nog altijd van dezelfde vriendelijke service, uitmuntende nazorg en onze scherpe prijzen.

Vrijblijvende offerte. Vraag deze nu aan:

Wilt u bij interesse graag vooraf de kosten inzichtelijk maken? Via onze website vraagt u nu heel eenvoudig een vrijblijvende offerte op. U zit nergens aan vast. Vul daarom het formulier in wanneer u benieuwd bent naar De Biesbosch Gijsbers Groep als uw betrouwbare hovenier Puttershoek. Na uw verzoek, maken we een offerte met onder andere de materiaalkosten, onze arbeidskosten en een totaalprijs. U ontvangt de offerte gewoon via de e-mail.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.