Uw hovenier sinds 1978

Hoveniersbedrijf Hendrik Ido Ambacht

Als deskundig hoveniersbedrijf Hendrik Ido Ambacht helpen we u bij al uw tuinproblemen. Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden allerlei soorten tuinen. Van grote exclusieve tuinen tot kleine stadstuinen. Daarbij letten wij op uw leefstijl, wensen en behoeften. Zo zoekt een deel van onze klanten naar een onderhoudsarme tuin, terwijl anderen juist op zoek zijn naar een natuurlijke en interactieve tuin.

Wat uw wensen ook zijn, wij maken ze graag waar. De Biesbosch Gijsbers Groep is een betrouwbare organisatie met een breed werkgebied in zowel Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland.

Onze tuinontwerper komt graag bij u langs om de verschillende mogelijkheden met u door te nemen. Zo kan het zijn dat u een bepaalde stijl in gedachten heeft, maar door het gesprek nieuwe ideeën ontdekt. Zodoende ontvangt u altijd een visuele werktekening en duidelijke werkomschrijvingen. Kortom, u weet precies waar u aan toe bent. En dat werkt wel zo prettig.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Hoveniersbedrijf Hendrik Ido Ambacht. Zoveel mensen, zoveel wensen!

Er is veel mogelijk bij ons hoveniersbedrijf Hendrik Ido Ambacht op het gebied van tuinaanleg, tuinontwerp en tuinonderhoud. Wilt u bijvoorbeeld een overkapping realiseren? Wij bouwen en ontwerpen de overkapping geheel op maat. Daarbij kunt u zelf de materialen kiezen. En de overkapping geheel afstemmen op uw persoonlijke smaak.

Naast overkappingen, bouwen we bijvoorbeeld regelmatig bankjes, tafels, vlonders en zitplekken op maat. Dat is het voordeel van het inhuren van professionele hoveniers. Uiteraard bespreken we met u graag de mogelijkheden van onder andere vijvers, buitenkeukens, speelelementen, plantsoorten, heggen, schuttingen, tuinhuisjes, plantborders. En nog veel meer.

Wij hebben bovendien gediplomeerde European Tree Workers in dienst in ons Hoveniersbedrijf Hendrik Ido Ambacht. Zij kunnen uw bomen tot in de puntjes verzorgen én/ of snoeien. Evenzeer wanneer uw bomen verwijderd of verplaatst moeten worden, staan we voor u klaar.

Een hoveniersbedrijf die met u meedenkt

De Biesbosch Gijsbers Groep is een betrokken hoveniersbedrijf uit Dordrecht. Wij zijn als hovenier aangesloten bij Dutch Quality Gardens en De Tuinen van Appeltern. Een hoogstaande kwaliteit afleveren zodat u optimaal kunt genieten van uw tuin, staat bij ons voorop.

Daarnaast ontzorgen wij u van A tot Z en bieden wij een uitstekende nazorg. Zo krijgt u onder andere garantie op materialen en planten. Indien nodig, komen wij vrijblijvend de schade herstellen. Kortom, dat is de goede service van De Biesbosch Gijsbers Groep.

Direct inzicht in de kosten: hoveniersbedrijf Hendrik Ido Ambacht

Wilt u dus De Biesbosch Gijsbers Groep inschakelen als uw hoveniersbedrijf Hendrik Ido Ambacht? Wij helpen u graag verder. Voor meer inzicht in de kosten verwijzen wij u graag door naar onze offerte pagina. Daar vraagt u op eenvoudige wijze vrijblijvend een offerte op. Wij doen u vervolgens een passend aanbod op basis van uw wensen.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.