Uw hovenier sinds 1978

Hoveniersbedrijf Hoogvliet

Zoekt u een hoveniersbedrijf Hoogvliet? De Biesbosch Gijsbers Groep is een professioneel hoveniersbedrijf met veel passie voor het vak. Dat merkt u bij iedere tuinklus die wij uitvoeren. Onze hoveniers hebben parate kennis van plantsoorten, schuttingen, steigers, vlonders, tuinhuisjes, borders, vijvers, terrassen, overkappingen, betegeling en bestrating. En nog veel meer! Al in de ontwerpfase van uw project kunnen wij u passend adviseren over de toepasbare mogelijkheden.

Wist u dat u als particulier bij ons terecht kunt voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud én boomverzorging? Als zakelijke klant ontzorgen we u graag met passende groenverzorging. Daarnaast leggen wij ook uw bedrijfstuin aan en onderhouden deze periodiek.

Wanneer u interesse heeft in een gratis kennismakingsgesprek, plan deze dan in via de website. Daarnaast is het mogelijk om voorafgaande aan de werkzaamheden eerst een offerte op te vragen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bezoek onze (gratis) offerte pagina voor meer informatie.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Hoveniersbedrijf Hoogvliet. De Biesbosch Gijsbers Groep

Ons hoveniersbedrijf is ooit ontstaan uit een tuincentrum. Door de jaren heen hebben wij veel kennis opgedaan van toepassingen, producten, materialen, merken en technieken. Om u echter nog beter van dienst te kunnen zijn, is het tuincentrum inmiddels gesloten en hebben wij ons met volle overgave gefocust op het hoveniersvak.

Wanneer u een tuin door ons hoveniersbedrijf Hoogvliet laat ontwerpen en aanleggen, ontzorgen wij u van A tot Z. Zo maken we een visueel tuinontwerp en bespreken deze met u. Na akkoord kopen wij de gewenste materialen en producten voor u in. Onze vakkundige hoveniers en boomverzorgers komen op een dag naar keuze bij u langs om alle uitgekozen onderdelen te plaatsen. We werken met hoogwaardige producten en materialen. Daardoor kunnen we u een goede kwaliteit dienstverlening leveren.

Na het realiseren van uw nieuwe tuin, stopt onze service niet bij de achterdeur. Zo zorgen we voor goede garantievoorwaarden, waarop u tijdig kunt terugvallen. Bovendien ontzorgen we u bij tuinonderhoud. Zo blijft uw nieuwe tuin het hele jaar netjes.

Vertrouw op een uitstekende dienstverlening

Zakendoen met een gecertificeerde hovenier voelt wel zo prettig. De Biesbosch Gijsbers Groep beschikt over een VCA, ISO-9001 en het CO2-Bewustheidscertificaat. Wij kunnen na uw project uitstekende nazorg leveren en hebben zoals eerder genoemd een goed garantiebeleid. Vertrouw op de goede dienstverlening van De Biesbosch Gijsbers Groep als uw betrouwbare hoveniersbedrijf Hoogvliet.

Hoveniersbedrijf Hoogvliet: prijs op maat

Wilt u meer informatie ontvangen over De Biesbosch Gijsbers Groep als uw betrouwbare hoveniersbedrijf Hoogvliet? Vul dan ook eens ons online formulier in. U kunt uiteraard via onze website direct een prijs opvragen voor uw project. Dan weet u precies waar u aan toe bent.

We komen al met al graag bij u langs in Hoogvliet om uw (droom)tuin te ontwerpen en aan te leggen.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.