Uw hovenier sinds 1978

Tuinman Dordrecht

Een tuinman Dordrecht nodig? Omdat u bijvoorbeeld uw tuin wilt onderhouden, renoveren of opnieuw wilt laten ontwerpen? De Biesbosch Gijsbers Groep heeft meerdere tuinmannen in dienst die u vakkundig werk leveren. Denk onder andere aan prachtige voortuinen, opritbestrating, plaatsen van erfafscheidingen, vijveraanleg, terrassen, vlonders, grasvelden, plantborders, tuinhuisjes en overkappingen.

Bovendien plaatsen we speciale onderdelen zoals speeltoestellen, buitenkeukens, zitkuilen, damwanden, verlichting (vaak door een gerenommeerde elektricien), moestuinen en nog veel meer. De Biesbosch Gijsbers Groep heeft dan ook de juiste vakmensen, gereedschappen en materialen in huis om uw tuinproject tot een goed einde te brengen.

Wij zijn sinds 1978 acties in Dordrecht en weten als geen ander wat er komt kijken bij de uitvoering van uw project. Wilt u in het bijzonder direct een offerte ontvangen voor uw tuinklus? Vul ons online formulier in en ontvang aanzienlijk snel een offerte op maat.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuinman Dordrecht. Voor een ieder wat wils

Zoveel mensen, zoveel wensen. Natuurlijk wilt u een andere tuin dan uw buurman. De Biesbosch Gijsbers Groep ontwerpt originele tuinen die volledig aansluiten bij uw wensen, behoeftes en levensstijl. Natuurlijk dankzij onze vriendelijke tuinman Dordrecht. Zodoende kiezen sommige klanten voor een onderhoudsarme tuin, terwijl anderen juist graag tuinieren. Al met al realiseren we een tuin die helemaal bij u past.

Wanneer u een jong gezin heeft, kunt u ervoor kiezen om een speciaal plekje te creëren in de tuin voor de kleintjes. In het bijzonder zijn moestuinen, speeltoestellen of een tekenmuur leuke elementen om toe te voegen voorafgaande aan de realisatie van de tuin.

Of u nu een grote of kleine tuin heeft. Of een zeer luxe of simplistische tuin wilt realiseren. Uw wensen staan bij ons centraal en komen nadrukkelijk aan bod in het tuinontwerp.

Onze tuinontwerper komt ook altijd bij u langs om de opties met u te bespreken. Hij maakt vervolgens een creatief tuinontwerp en doet u een voorstel over de uiteindelijke kosten. Zo weet u al snel waar u aan toe bent.

Kwaliteit is key

Een uitstekend resultaat neerzetten waar u nog vele jaren van kunt genieten is ons doel. En daar werken wij iedere dag weer naartoe. De Biesbosch Gijsbers Groep hecht namelijk veel waarde aan kwaliteit en is daarom aangesloten bij De Tuinen van Appeltern én Dutch Quality Gardens. Allemaal om een zo goed mogelijke dienstverlening aan onze klanten te geven.

Een hovenier inschakelen. Gratis offerte

Ontdek onder andere onze uitmuntende service, vriendelijke personeel en goede kwaliteit. En vraag toch eens een vrijblijvend oriënterend gesprek aan via de website. Wanneer u nieuwsgierig bent naar onze tarieven, vraag dan een gratis offerte bij ons op. En ontdek de kosten voor tuinman Dordrecht.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.