Uw hovenier sinds 1978

Tuinman inhuren

Bent u op zoek naar een enthousiaste en betrokken tuinman? De Biesbosch Gijsbers Groep is de ideale partij voor tuinman inhuren. Wij hebben gediplomeerde hoveniers én European Tree Workers in dienst. Niet alleen zijn wij de juiste partij voor uw tuin, wij weten ook alles op het gebied van bomen. Denk aan boomgezondheid, groei, ziekten, plagen, schade en andere problemen. Met ons personeel houdt u uw planten en bomen in uitstekende conditie.

Wilt u uw tuin opknappen en renoveren? Onze tuinman komt graag bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen. Wij realiseren kleine en grote tuinen in alle gewenste stijlen zoals Japanse, romantische, Engelse, natuurlijke, klassieke of moderne tuinen. Bel vrijblijvend voor een afspraak of geef uw opdracht digitaal aan ons door, door middel van ons online formulier.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Passie voor het vak

De Biesbosch Gijsbers Groep bestaat als sinds 1978. Daar zijn we trots op. Al velen jaren zijn we actief en lossen wij vele tuinproblemen op. Heeft u te weinig ruimte in de tuin? Of juist teveel? De enthousiaste tuinmannen van ons hoveniersbedrijf weten raad met uw tuin. Wist u dat wij zelf overkappingen ontwerpen en op maat plaatsen? Daarbij kunt u zelf de houtsoorten uitkiezen. Of ga voor een verlengde van uw huis en laat een extra tuinkamer plaatsen. Bijvoorbeeld met glazen wanden voor extra licht.

Wij ontzorgen u op het gebied van schuttingen, verlichting, vijvers, paden, damwanden, vlonders, overkappingen, priëlen, borders, bomen, tuinhuisjes, speeltoestellen. En nog veel meer.

Tuintekening op maat

Wanneer u kiest voor de dienstverlening van De Biesbosch Gijsbers Groep ontvangt u altijd een gedetailleerde tuintekening. Deze is op maat voor u ontworpen. Naar aanleiding van uw wensen wordt deze door onze tuinontwerper opgesteld. Zo krijgt u direct een visueel beeld van uw nieuwe tuin.

Tuinman inhuren: opdracht doorgeven

Wilt u één van onze tuinmannen inhuren? Bijvoorbeeld om hardnekkig onkruid in uw tuin te verwijderen en uw tuin te onderhouden? Of wilt u uw hele tuin laten renoveren? Wij zijn van alle markten thuis. Geef uw opdracht aan ons door, door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan contact met u op en zenden u een prijsopgave toe.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.