Uw hovenier sinds 1978

Hoveniersbedrijf Ridderkerk

Al jaren zijn we actief in Ridderkerk als uw hoveniersbedrijf Ridderkerk. De opgebouwde vakkennis heeft ons bovendien een groot netwerk opgeleverd in Ridderkerk. Wanneer u op zoek bent naar een hoveniersbedrijf die u bij onder andere boomverzorging, tuinontwerp, tuinaanleg en/of uw groenproject kan ontzorgen, staat ons team van hoveniers voor u klaar.

De Biesbosch Gijsbers Groep neemt namelijk veel werk uit handen. Én levert u altijd een deskundig resultaat. Dat is immers de goede service die u mag verwachten van een gecertificeerd hoveniersbedrijf.

Wanneer u interesse heeft in één van onze diensten in Ridderkerk, is het nu mogelijk om vooraf een prijs op te vragen. Dat doet u via onze website door dit online formulier in te vullen. Wij sturen u dan een prijsopgave toe, waarin onze uurtarieven en materiaalkosten staan weergegeven. De offerte wordt geheel op maat gemaakt. Vul daarom zoveel mogelijk specificaties in. En stuur eventueel een aantal voorbeeldfoto’s mee. U ontvangt de offerte per e-mail en weet precies waar u bij De Biesbosch Gijsbers Groep aan toe bent.

Heeft u naast een offerte toch liever eerst persoonlijk contact met een medewerker? Bel dan met een medewerker via 078 61 65 792.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Hoveniersbedrijf Ridderkerk. Inclusief een hoogwaardige afwerking

Wat moet een hoveniersbedrijf Ridderkerk allemaal kunnen? Ten eerste is het leveren van een uitstekende dienstverlening essentieel. Of dat nu gaat om de realisatie van een nieuwe voor- of achtertuin, boomverzorging of het onderhouden van groenwerken in de openbare ruimte. Alles van A tot Z wordt bij De Biesbosch Gijsbers Groep tot in de puntjes geregeld. En dat merkt u.

Ten tweede staat het leveren van een hoogstaande afwerking van uw project bij ons hoog in het vaandel. Daarvoor werken wij met erkende merken, goede materialen en uitmuntende machines. Bent u onverhoopt toch niet tevreden met het geleverde resultaat? Dan bieden wij u een goede nazorg. Zo heeft u onder andere dankzij onze goede garantievoorwaarden altijd iets om op terug te vallen, wanneer het geleverde resultaat tegenvalt.

We werken altijd veilig en vakbekwaam

Als hoveniersbedrijf zijn we in het bezit van een ISO-9001 en VCA-certificaat. Wij hebben alle kennis in huis om uw project in goede banen te leiden. Hiervoor zijn onze medewerkers in het bezit van de juiste diploma’s. Veilig werken, middels een VCA-diploma, staat bij De Biesbosch Gijsbers Groep voorop.

Een gratis offerte van ons hoveniersbedrijf Ridderkerk

Wilt u De Biesbosch Gijsbers Groep inschakelen als uw hoveniersbedrijf Ridderkerk? Of wilt u eerst meer te weten komen over de uiteindelijke kosten? Vul bij interesse dit online formulier in. Dan zenden wij u een gratis offerte toe. Deze offerte wordt op maat voor u gemaakt. Zo ontvangt u een goed beeld van de totale kosten voor het beoogde project.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen