Uw hovenier sinds 1978

Tuin terras inspiratie

Tuin terras inspiratie opdoen? Voordat u een nieuw terras laat aanleggen, is het verstandig om te oriënteren op de uitstraling en stijl die u wilt doorvoeren. Zo voorkomt u namelijk dat het eindresultaat toch net niet past bij wat u voor ogen heeft. Inspiratie opdoen is in de eerste fase dan ook gewenst.

Gelukkig helpt De Biesbosch Gijsbers Groep u daarbij. Met 4 inspiratiepagina’s op onze website, weet u vooraf precies waar u aan toe bent. En kunt u eindresultaten met elkaar vergelijken. Zo komt u tot de beste inspiratie voor uw tuin.

Verder op deze pagina leest u meer over de verschillende inspiratiepagina’s op onze website. Maar bent u nu al benieuwd naar de mogelijkheden van De Biesbosch Gijsbers Groep? Kom dan snel met ons in contact via de website en vraag meteen ook uw prijs op voor een nieuw tuin terras. Wij rekenen dan precies uit wat de aanleg van een nieuw terras kost.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Snel nieuwe tuin terras inspiratie opdoen

Zoals genoemd, hebben wij op verschillende plekken op onze site inspiratiepagina’s ingericht. Zo maken we het eenvoudiger om erachter te komen wat u wel en niet mooi vindt. Dat helpt u bij het maken van de juiste keuzes voor uw tuin.

Op onze projectenpagina vindt u alle afgeronde projecten die wij de afgelopen jaren hebben voltooid. Deze projecten zijn na volle tevredenheid afgeleverd bij onze klanten in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Hier ziet u bijvoorbeeld verschillende tuinstijlen gebruik van verschillende tegel- en houtopties, diverse gazons, overkappingen en terrassen terugkomen.

Neem gerust een kijkje hieronder of ga naar onze projectenpagina voor een volledig overzicht.

Naast onze projecten vindt u meer informatie op onze blog. Daar schrijven we periodiek over nieuwe tuintrends, tuinstijlen, tegelwerk en beplantingsopties. Ook is de pagina tuinstijlen interessant voor wanneer u nog niet weet welke tuinstijl u wilt implementeren in de tuin. Tot slot vindt u op onze inspiratie pagina meer gedetailleerd fotomateriaal van gerealiseerde projecten.

Kortom, genoeg informatie om eens op het gemak te bekijken voor wanneer u op zoek bent naar nieuwe tuin terras inspiratie.

Vragen? Of meer weten? Kom in contact met onze tuinontwerper!

Heeft u nader hand voldoende tuin terras inspiratie opgedaan? En wilt u snel in contact komen met onze tuinontwerper?

Plan dan eens een gratis adviesgesprek in met onze tuinontwerper. We voorzien u dan van persoonlijk advies over de mogelijkheden in uw tuin. Plan nu uw gratis afspraak via de online agenda op onze site.

En geniet van eerlijk advies over materiaalkeuzes, stijlen, zichtlijnen, borders, verlichting, beplanting en nog veel meer!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.