Uw hovenier sinds 1978

Patio tuin inspiratie

Patio tuin inspiratie opdoen? Het is mogelijk bij De Biesbosch Gijsbers Groep. Onze tuinshowroom, genaamd ‘TuinExperience,’ biedt u de mogelijkheid om eens lekker rond te kijken naar mogelijke tuinstijlen voor uw tuin. U ontdekt allerlei soorten tegels, grind, planten en inrichtingsmogelijkheden. Daarbij wordt u bijgestaan door een professionele hovenier, die u de kneepjes van het vak kan laten zien.

Ook ontvangt u meer informatie over diverse tuinproducten en beschikbare materialen.

Wilt u ook geadviseerd worden en eens een kijkje komen nemen in onze showroom? Plan dan eens een gratis rondleiding in via de website. En selecteer daarbij de optie: ‘TuinExperience’.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Nieuwe patio tuin inspiratie opdoen

Wanneer u een patio tuin wilt laten aanleggen, is het belangrijk om vooraf voldoende inspiratie op te doen. Zo ontdekt u welke kleuren, materialen en inrichting bij u past. Omdat we al tientallen jaren allerlei soorten patio tuinen aanleggen, hebben we een groot portfolio opgebouwd van aangelegde tuinen.

Bekijk hieronder onze meest recente projecten:

Wist u dat hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep volledig gecertificeerd is om uw tuin aan te leggen? Inclusief deskundig beplantingsplan, een 2D of 3D tuinontwerp en een verlichtingsplan? Zo is uw nieuwe patiotuin helemaal compleet.

We zijn ISO-9001 en VCA-gecertificeerd. In 2020 zijn we zelfs niveau 4 van de CO2-Prestatieladder gecertificeerd. Daarmee zijn we graag een duurzame hovenier die zich actief inzet om de CO2-uitstoot in de regio te verminderen. Kijk voor meer informatie over ons op de website.

Bekijk een totaaloverzicht van onze projecten op de website. Meer ontdekken? Bekijk dan meer detailfoto’s van patiotuinen op de inspiratiepagina van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. Tot slot vindt u nieuwe tuintrends terug op onze blog.

Vraag bij interesse een gratis adviesgesprek aan!

Wilt u concluderend meer inspiratie opdoen voor uw eigen patio tuin? Plan dan eens een gratis adviesgesprek in met onze tuinontwerper. Hij vertelt in een adviesgesprek meer over de zichtlijnen, de gewenste tuinonderdelen, verschil in materialen, inrichting en de algehele uitstraling van de tuin.

Wilt u daar gebruik van maken? Plan het adviesgesprek in via de online agenda op de website. U kiest daarbij zelf een datum en tijdsblok uit.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen