Uw hovenier sinds 1978

Oosterse tuin ideeën

Nieuwe oosterse tuin ideeën opdoen? De oosterse tuin is erg geliefd onder allerlei tuineigenaren. Dat komt door de complexiteit en de balans tussen rust en inspanning. Er is namelijk veel te beleven en te ervaren in de oosterse tuin, échter is dat niet altijd op het eerste oog te zien. Er is namelijk ook veel cohesie en eentonigheid te vinden. Dat zorgt voor de ideale balans in deze aangelegde tuinen.

De Oosterse tuin bestaat veel verschillende soorten planten. Veel siergrassen wisselen gras en vaste planten af. Ook zijn er volop grotere planten en kleine bomen te vinden. Daarnaast wordt er veel water en/of waterelementen gebruikt, wat ook automatisch veel diersoorten en insecten aantrekt.

Een Oosterse tuin is voor veel mensen een écht moment van rust. Heeft u ook de ambitie om uw tuin om te toveren tot Oosterse oase? Dan komen we graag met u in contact. We realiseren een passend 3D-ontwerp en voorzien u van een persoonlijk advies op maat.

Kom voor meer informatie eens met ons in contact via de website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Nieuwe Oosterse tuin ideeën opdoen via de website

Wanneer u eens een kijkje neemt op onze projectenpagina, vindt u allerlei succesverhalen. Van het renoveren van grote en kleine achtertuinen. Ook Japanse en Oosterse tuinstijlen voeren wij met veel plezier voor u uit.

Neem gerust eens een kijkje bij onze recente projecten om te kijken welke kwaliteit en afwerking wij aanbieden:

Wist u dat hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep gewoon bij u langskomt in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant? Daar voeren wij al tientallen jaren succesvolle tuinrenovaties uit. Naast tuinaanleg, schakelt u onze gediplomeerde hoveniers ook in voor deskundig tuinonderhoud.

Vertrouw daarom met een gerust hart op een groendienstverlening die bij u past.

Een gratis afspraak inplannen voor uw tuinrenovatie

Met onze tuinontwerper weet u zeker dat uw nieuwe tuin straks helemaal bij uw wensen past. Over alle beplantingssoorten, materiaalkeuzes, kleuren, zichtlijnen, tuinindeling en tuinelementen wordt grondig nagedacht.

Wanneer u graag geniet van persoonlijk advies bij uw tuinrenovatie, kom dan met ons in contact via de website. Laat in het bijzonder hier uw gegevens achter om een gratis afspraak in te plannen met onze tuinontwerper op een dag naar keuze.

En geniet daarbij van gratis advies en nieuwe oosterse tuin ideeën.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.