Uw hovenier sinds 1978

Ontwerp kleine achtertuin

Nieuwe inspiratie ontvangen voor het ontwerp voor uw kleine achtertuin? De Biesbosch Gijsbers Groep neemt u mee in de nieuwste tuintrends en mogelijkheden die passen bij uw kleine tuin. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we uw wensen en komen we vervolgens tot een prachtig ontwerp.

Ons hoveniersbedrijf is veelal actief rondom Dordrecht, maar ook in andere regio’s. Denk aan Noord-Brabant, Rotterdam en meer. Neem contact met ons op als u vragen heeft over onze dienstverlening.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Intiem gevoel creëren

Het ontwerp voor de kleine achtertuin kan vele kanten opgaan. Een stadstuin is bijvoorbeeld vaak knus en geeft een romantisch en intiem gevoel. Goed om te benoemen is dit niet de het enige wat mogelijk is voor uw tuin. Bent u bijvoorbeeld fan van tuinieren of het verbouwen van groene en fruit? De Biesbosch Gijsbers Groep laat u graag aan de hand van een 2D tekening zien dat dit gewoon mogelijk is!

De indeling van de ruimte is bij een kleinere voor- of achtertuin erg belangrijk. Onze hoveniers kunnen u adviseren over bijvoorbeeld hoe we de tuin groter kunnen laten ogen dan hij werkelijk is. Maar ook hoe u indien mogelijk de omgeving kunt betrekken bij uw eigen tuin.

Het aanleggen van de tuin

U kunt bij ieder project rekenen op gedegen kennis over het hoveniers-vak. Al onze medewerkers zijn in bezit van de juiste certificaten. Samengevat wordt u altijd geholpen door iemand met een passie voor groen. Denk bij onze dienstverlening aan: Het tuinontwerp, aanleggen van de tuin, grond- en leiding werk en afvoeren van grond.

Uiteraard houden wij rekening met de kleinste details. Deze maken uw kleinere tuin perfect! Samen met ons kunt u kiezen voor seizoensbeplanting, schuttingen, verlichting, overkappingen en meer.

Vrijblijvend informatie ontvangen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten. We hopen snel met u in contact te komen. Graag plannen we een afspraak in om de keuzes te bespreken. Via Pinterest doet u alvast ideeën op!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.