Uw hovenier sinds 1978

Boomstronk verwijderen kosten

Bent u op zoek naar boomstronk verwijderen kosten? Wij maken de kosten op eenvoudige wijze aan u kenbaar. Het enige wat u hoeft te doen is uw opdracht aan ons door te geven. Wij zenden u dan een vrijblijvende offerte. Zo kunt u een weloverwogen beslissing maken.

De Biesbosch Gijsbers Groep heeft de juiste vakmensen in huis om uw project tot een goed einde te brengen. We beschikken over een hecht team van hoveniers en gediplomeerde boomverzorgers (ETW). Zo bent u zeker van een hoogwaardige afwerking en professionele service die u van een hoveniersbedrijf mag verwachten.

Vraag dus vandaag nog een offerte aan voor boomstronk verwijderen kosten.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Voor een waanzinnig resultaat

De Biesbosch Gijsbers Groep is al meer dan 30 jaar hovenier voor klanten uit Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Wij lossen echte tuinproblemen op. Zo laten wij een kleine tuin groter doen ogen. En maken we van een wilde tuin een gestructureerde moderne oase. Een tuin is iets persoonlijks en voor ieder mens verschillend.

Zoveel mensen, zoveel wensen.’ We houden daarom bij de uitvoering van onze dienstverlening veel rekening met uw wensen en behoeften. Dat is immers de kracht van ons bedrijf.

Wist u dat boomverzorging een speciaal onderdeel is van onze dienstverlening? Onze boomverzorgers zijn gediplomeerd European Tree Worker en zijn in staat uw bomen op professionele wijze te rooien, frezen, snoeien, verplanten of te verwijderen.

Altijd vakkundig advies

Ons bedrijf biedt u als klant altijd een goede garantie. Bovendien zorgen wij voor een hoogwaardige afwerking en ontvangt u altijd een gepaste service van onze medewerkers én onze hoveniers. De Biesbosch Gijsbers is daarnaast aangesloten bij De tuinen van Appeltern en Dutch Quality Gardens. Ontdek onze goede dienstverlening voor uzelf via de website én neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze projecten.

Boomstronk verwijderen kosten

Laat uw boomstronk op een deskundige wijze verwijderen. Met de juiste machines, gereedschappen, veiligheidsmaatregelen én vakmensen. Wij komen graag bij u langs om de boomstronk te bekijken en u een passend voorstel te doen.

Toch liever direct de kosten inzichtelijk maken? Vul ons informatie formulier in voor een offerte op maat. Wij zenden u dan een offerte toe.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.