Uw hovenier sinds 1978

Boom laten verwijderen

Zoekt u een professioneel bedrijf om een boom te laten verwijderen? Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep is een goede partij om te overwegen in uw keuze. Wij hebben jarenlange ervaring in het veilig verwijderen van bomen. Dat laten wij uitvoeren door onze vakbekwame European Tree Workers, ook wel boomverzorgers genoemd. Zij bezitten diepgaande kennis over groeigedrag, boomziektes, snoeimethodiek én gereedschap.

Met een boomverzorger van De Biesbosch Gijsbers Groep weet u zeker dat de kap op een veilige wijze wordt uitgevoerd. Wilt u inzicht in de mogelijke kosten die een kap bij ons kost? Door ons formulier aan de onderzijde van deze pagina in te vullen komt u snel achter de kosten. Wij zenden u namelijk een passende prijsopgave toe. Gewoon via de e-mail of per post.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Bereikbaarheid, ouderdom én uw wensen spelen een rol

Het verwijderen van een boom kan een tijdrovende klus zijn. En is geheel afhankelijk van de omstandigheden. Is uw tuin goed bereikbaar? Of is de standplaats van de boom moeilijk te bereiken met machines en eventueel een kraan? Ook speelt leeftijd een rol. Hoe ouder uw boom, des te meer tijd zijn wij kwijt om uw boom veilig te verwijderen. Een oude boom is namelijk een stuk breder en hoger dan een jonge boom.

Tot slot spelen uw wensen een rol. Wilt u de boom volledig verwijderen? Dus ook de wortels en boomstronk? Dan moeten wij de boomstronk ook vermalen en versnipperen met een stobbenfrees. Sommige klanten kiezen er juist voor om de boomstronk te behouden. Kortom: wat uw wensen ook zijn, wij realiseren ze graag. Twijfelt u over wat er mogelijk is? U kunt ons altijd even bellen voor vrijblijvend advies.

Een tuin die bij u past

Onze hoveniers en boomverzorgers hebben ontzettend veel passie voor het vak. Dat is ook de reden waarom wij al sinds 1978 graag bij u langskomen. Bedrijfstuin onderhoud, aanleg particuliere tuinen, boomverzorging voor gemeentes. Wij zijn dagelijks druk in de weer om de groene buitenruimte in tiptop conditie te houden. Ook bij u thuis. Heeft u een tuinproject in gedachten? Wij komen graag langs om uw wensen en ideeën te bespreken. Uiteraard met een passend (tuin)ontwerp.

Boom laten verwijderen

Wilt u uw boom laten verwijderen door De Biesbosch Gijsbers Groep? En bent u benieuwd naar de mogelijke kosten? Wij geven u graag vooraf duidelijkheid. Vul daarvoor onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op middels een passende offerte.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.