Uw hovenier sinds 1978

Tuinbedrijf allround

Zoekt u een erkend tuinbedrijf allround? Een hoveniersbedrijf die verschillende disciplines voor u uit handen neemt? De Biesbosch Gijsbers Groep ondersteunt u in het bijzonder met tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en boomverzorging. Tevens zijn we iedere dag in de weer voor onze zakelijke klanten met onze groenprojecten. Door onze jarenlange expertise kunnen we ieder project tot een goed einde brengen. Wij weten namelijk als geen ander wat er komt kijken bij de verwezenlijking van uw tuinwensen. En kunnen u passend begeleiden en adviseren.

Voor de realisatie van sierbestrating, schuttingen, watergangen en vijvers, grasveld, overkappingen, vlonders, tuinhuisjes staan wij voor u klaar. Onze gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers nemen onder andere al het werk voor u uit handen. En daarnaast voorzien zij u tijdens de werkzaamheden van geschikt tuinadvies. Onze tuinontwerper maakt altijd een geschikt tuinontwerp op maat, waarbij wij rekening houden met uw voorkeuren en wensen.

Kom daaarom met ons in contact door ons online formulier in te vullen en geef hierbij uw opdracht voor tuinbedrijf allround door.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Wie we zijn

De Biesbosch Gijsbers Groep is een vakkundig hoveniersbedrijf dat in 1978 is opgericht. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van tuinen en groenprojecten. Vroeger zijn wij begonnen als tuincentrum, inmiddels zijn we echter aan het werk als hovenier. Doordat wij jarenlang een tuincentrum hebben gehad hebben wij veel kennis opgedaan van de erkende merken, materiaalsoorten en kwaliteitsverschillen. Deze kennis is nog steeds bruikbaar als hovenier zijnde. Zo weten we veel over de producten en materialen die we inkopen. Dus mocht u advies wensen over bepaalde producten, voorzien we u graag van een passend advies.

Ons hoveniersbedrijf is zeer gekwalificeerd om het werk uit te voeren. Daarvoor zijn we als organisatie lid van De Tuinen van Appeltern en Dutch Quality Gardens. Het werkgebied van De Biesbosch Gijsbers Groep omvat intussen grote delen van Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Woont u verder? Dan kijken we graag of de afstand te overzien is. We helpen namelijk jaarlijks veel particulieren. Zelfs een groot deel van onze klanten blijft ons trouw. Zo zijn sommige klanten al meer dan 20 jaar klant. En daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op.

Een prachtige tuin die bij u past

Of u nu een overkapping wilt laten plaatsen of uw complete tuin wilt renoveren. Wij realiseren anders gezegd al uw tuinwensen, zowel grote als kleine wensen. Uw voorkeuren en wensen zijn namelijk het uitgangspunt van ons tuinontwerp. De werkzaamheden worden gewoon uitgevoerd door gediplomeerde hoveniers en European Tree Workers. Wij garanderen zodoende altijd een prachtig resultaat waar u nog vele jaren van kunt genieten.

Tuinbedrijf allround: opdracht doorgeven

Een goed tuinbedrijf allround begint bij de basis: een professioneel tuinontwerp. Wanneer u belangstelling heeft voor een tuinopdracht, komt onze tuinontwerper bij u thuis langs om de mogelijkheden te bespreken. In overleg wordt besproken welke tuinwensen in het ontwerp terug mogen komen. Ook wordt de tuin opgemeten en materiaalkeuzes aan u voorgelegd. Vervolgens ontvangt u een offerte op maat.

Maar heeft u toch liever vooraf een prijsopgave? Geef uw wensen en de afmetingen van uw tuin nu al aan ons door. Wij doen u dan voorafgaande aan het oriënterend gesprek een passend aanbod. Vul ons formulier in om een offerte te ontvangen.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.