Uw hovenier sinds 1978

Afwatering tuin

De kosten van een beplantingsplan kunt u direct bij ons opvragen. Het plan zorgt ervoor dat er meer samenhang is bij u in de tuin! Onze vakkundige hoveniers en tuinontwerpers laten u zien dat er veel mogelijk is. Van grote renovaties tot kleinere aanpassingen.

De planten in de tuin kunnen geheel naar eigen wens worden gekozen. Vanzelfsprekend adviseert de Biesbosch Gijsbers Groep hier u graag over. Van groenblijvende struiken tot speelse zomerbloemen. Vraag eens meer informatie aan!

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Regenwater opvangen en opslaan

Al eerder is het opvangen van regenwater benoemd als methode om wateroverlast tegen te gaan. U kunt hemelwater of regenwater opslaan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan een bovengrondse regenton of een onzichtbare regenton die ondergronds is geplaatst. Het hergebruiken van regenwater is voordelig! Het is duurzaam en hierdoor bespaart u ook op de kosten voor watergebruik.

Onze hoveniers kunnen bij u deze tuin afwateringmethode komen installeren, als u zelf niet beschikt over de kennis en het materiaal. Wij ontzorgen u hier graag in. Vanzelfsprekend kunt u naast een regenwaterton of tank ook kiezen voor watergoten of andere drainage mogelijkheden.

Meer groen!

Een tweede optie is om meer groen terug te laten komen in uw voor- of achtertuin. Het probleem bij wateroverlast ligt namelijk in het feit dat het water geen kant op kan. Kies bijvoorbeeld voor een haag in plaats van een schutting. De wortelen van de plant nemen het water op en zorgen voor een juiste manier van afwateren. Bovendien; een prachtig gekleurde tuin is altijd goed, toch?

Mogelijkheden bespreken

Een regenton laten plaatsen? Of toch liever wat wijzigingen binnen de beplanting? Maak een afspraak met onze specialistische hoveniers. Via ons Pinterestaccount kunt u alvast wat inspiratie opdoen voor uw tuin. Wij hopen snel met u in contact te komen!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.