Uw hovenier sinds 1978

Tuin ontwerpen kindvriendelijk

Een kindvriendelijke tuin laten ontwerpen en aanleggen? De Biesbosch Gijsbers Groep heeft veel ervaring bij het aanleggen van kindvriendelijke tuinen. Ook in kleine (stads)tuinen. We zorgen voor een uniek ontwerp die helemaal aansluit op uw wensen (en op die van de kids). Een zandbak, schommel, glijbaan, moestuin, boomhut, speelhoek, grasveld, klimmuur. U kunt het zo gek niet bedenken, wij realiseren het. Natuurlijk aansluitend op de rest van uw tuin.

Uw tuin kindvriendelijk inrichten met volop ruimte voor harmonie, ontspanning en beleving? U bent bij De Biesbosch Gijsbers Groep aan het juiste adres. Op onze website doet u genoeg inspiratie op voor verschillende tuinstijlen, waaronder een kindvriendelijke tuinstijl. Lees eens meer over hoe u een leerzame en creatieve omgeving maakt voor de kids.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

 • Sinds 1978 voor u actief

 • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

 • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

 • Lid van de Dutch Quality Gardens

 • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Kindvriendelijke tuin ideeën

 • Zorg voor een veilige omgeving door een natuurlijke afscheiding als een heg, of een schutting te plaatsen.
 • Heeft u een waterpartij in de tuin? Een omheining voorkomt gevaarlijke situaties!
 • Leer u kinderen meer over het groeien en bloemen in de tuin. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door een kleine moestuin te beginnen of een insectenhotel te plaatsen
 • Maak een combinatie van verschillende speelruimten. Denk aan een zandbak, een grasveldje of speelzone met kindvriendelijke bodembedekking.
 • Zorg voor beschutte plekken in de tuin. Maak bijvoorbeeld gebruik van zonwering zodat uw kinderen beschermd zijn tegen de zon.
 • Geen groen vingers? Kies dan voor een kindvriendelijke tuin met kunstgras.

Wanneer u een bepaalde tuinstijl in gedachten heeft voor uw tuin, helpen wij u om deze om te zetten naar een duidelijk ontwerp. Vindt u bijvoorbeeld een bostuin, natuurlijke tuin of onderhoudsarme tuin fantastisch? Met een bostuin of natuurlijke tuin heeft u iets meer onderhoud, maar is er voor de kinderen veel meer te beleven. U brengt de natuur dan een stukje dichtbij. Insecten zoals bijen, vlinders, lieveheersbeestjes en vogels brengen veel vaker een bezoekje aan uw tuin. In zo’n tuin wisselen weelderige bosjes en natuurgrassen de inheemse bloemen af.

Een schommel van een autoband of hout is evenzeer een goede aanvulling. Liever iets plaatsen met minder onderhoud? Kies dan voor een onderhoudsarm tuinontwerp, waarbij er meer focus op bestrating dan beplanting. Een onderhoudsarme tuin wordt eventueel aangevuld met (kunst)gras, terrassen, een speelhoek en bijbehorende speelonderdelen. Lees meer over deze tuinstijl op onze inspiratiepagina.

Wij helpen u met veel plezier aan een uniek tuinontwerp, die helemaal past bij uw wensen en de beschikbare ruimte in uw tuin. Vraag meer informatie over de mogelijkheden in een vrijblijvende afspraak.

Ontvang duidelijkheid over de kosten

De prijzen voor het ontwerpen én aanleggen van een kindvriendelijke tuin zijn afhankelijk van een aantal factoren. O.a. de afmetingen van uw tuin, uw wensen, materiaalkeuzes, welke tuinonderdelen, luxe afwerkingen. Daarom doen we u graag een aanbod op maat. Dan weet u beter waar u aan toe bent. En kunt u een weloverwogen beslissing maken.

Vraag daarom via deze weg een offerte aan voor tuin ontwerpen kindvriendelijk. Deze offerte is bij ons helemaal gratis op te vragen en bij het opvragen zit u nergens aan vast. Geniet van deze extra service van De Biesbosch Gijsbers Groep.

kindvriendelijke tuin ontwerp
tuin ideeen kindvriendelijk
kindvriendelijke tuin ontwerpen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.