Uw hovenier sinds 1978

Tuin aanleggen ideeën

Zoekt u nieuwe tuin aanleggen ideeën? Op internet is er voldoende inspiratie te vinden. Natuurlijk is het handig om hierbij ook gerealiseerde tuinen te bekijken. De Biesbosch Gijsbers Groep is een hoveniersbedrijf uit Dordrecht en realiseert allerlei moderne, luxe tuinen in de regio.

Bovendien zijn we actief in Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland. Op onze projecten pagina op de website, vindt u een overzicht van onze gerealiseerde tuinen. U vindt hier patiotuinen, kindvriendelijke tuinen, moderne, luxe tuinen en natuurlijk nieuwbouwtuinen.

Tuinen met ronde elementen, kunstobjecten, overkappingen, speelruimte en moestuinen. Er is veel te verzinnen en te realiseren. Onze tuinontwerper denkt graag met u mee in een gratis brainstormsessie. Deze afspraak is natuurlijk helemaal gratis.

Plan vandaag nog uw gratis gesprek voor tuin aanleggen ideeën en kom snel tot nieuwe inspiratie!

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuin aanleggen ideeën: zet mijn idee om in een ontwerp

Een tuinontwerp vormt de basis voor een nieuwe tuin. In zo’n plan zetten wij de grote en kleine lijnen uit voor uw nieuwe tuin. We berekenen de afstanden door en denken daarnaast na over de begroeiing.

In een zogeheten beplantingsplan ontdekt u ten eerste meer uitleg over het groeigedrag, de verschillende soorten planten en siergrassen en de zichtlijnen. We zoeken ten tweede de juiste soorten plantensoorten, siergrassen, (fruit)bomen, groene hagen, waterplanten en bodembedekkers uit.

Ook als u juist een onderhoudsarme tuin wenst. Of als u nog jonge kinderen of loslopende huisdieren heeft biedt een beplantingsplan uitkomst. We zorgen er dan voor dat de gekozen planten geen gevaar vormen voor jonge kinderen en dieren.

Met een 2D of 3D tuinontwerp ontvangt u een creatief en deskundig ontwerp voor uw nieuwe tuin. Een 2D tuinontwerp is op de computer vanaf boven geschetst. Een 3D tuinontwerp kost iets meer, maar geeft u een meer gedetailleerd idee. U ziet dan precies welke planten en materialen er gebruikt zullen worden. Uw ideeën vormen hierbij de leidraad voor onze tuinontwerper.

Een bepaalde tuinstijl in gedachten? Zoals de prachtige Franse of Italiaanse tuinstijl? Dan zorgen wij voor een passend ontwerp, waarin de gewenste tuinstijl naar voren komt. Dat is het gemak van een betrouwbaar hoveniersbedrijf uit de regio!

Al uw ideeën door een professional uit laten werken

Een tuinontwerp bij ons aanvragen? Wij zetten uw tuin aanleggen ideeën op papier.

Plan vandaag nog uw gratis 1e afspraak met onze tuinontwerper om al uw ideeën uit te laten werken door De Biesbosch Gijsbers Groep.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen