Uw hovenier sinds 1978

Tuinontwerpen stadstuin

Zoekt u nieuwe tuinontwerpen stadstuin? Stadstuinen komen in allerlei vormen. Soms groot, maar vaak klein. Dat maakt het efficiënt indelen van de stadstuin een complex project. Gelukkig, helpt De Biesbosch Gijsbers Groep u verder met geschikte tuinontwerpen bij uw stadstuin. Zo letten we onder andere op voldoende lichtinval, harmonie en een goede tuinflow.

Daarnaast helpen we u bij het uitwerken van een uniek tuinontwerp met aansluitend beplantingsplan. Zo weet u voorafgaande aan de uitwerking, precies waar u aan toe bent én hoe uw nieuwe stadstuin zich zal ontwikkelen.

Als hoveniersbedrijf zijn we al meer dan 40 jaar actief in de tuin- en hoveniersbranche. En weten we als geen ander wat er komt kijken bij de aanleg van uw nieuwe stadstuin. Meer weten over ons bedrijf? Onze tuinontwerper staat met veel plezier voor u klaar. Maak daarom nu een gratis afspraak (gewoon bij u thuis) op een dag naar keuze om alle opties voor uw tuin door te spreken.

Vraag eveneens direct naar onze prijzen.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuinontwerpen stadstuin. Hoe gaan we te werk?

Waar houden wij allemaal rekening mee bij het ontwerp van uw stadstuin? Allereerst is ligging belangrijk. Heeft u veel of weinig lichtinval? Sommige stadstuinen hebben te kampen met weinig lichtinval. Dat heeft bijvoorbeeld invloed op het begroeiingsplan. Sommige planten gedijen namelijk beter in donkere gebieden, terwijl andere planten juist veel zonlicht nodig hebben.

Ligging is weliswaar belangrijk, maar de toekomstige indeling is evenzeer belangrijk. Heeft u bijvoorbeeld een kleine tuin? En wilt u deze optisch groter maken? Dan is het werken met niveauverschillen zeker een goed idee. Dat doen wij veelal door het plaatsen van een damwand. We kunnen de tuin daarmee indelen in verschillende gebieden. Denk bijvoorbeeld aan een speciaal zitgedeelte met een apart gedeelte voor de kinderen. Of enerzijds een terras met buitenkeuken en anderzijds een apart gedeelte om te relaxen.

Natuurlijk houden we bij de indeling altijd volop rekening met uw wensen. Zo komen de materiaalkeuzes, plantsoorten en de gewenste tuinonderdelen in het bijzonder allemaal terug in het tuinontwerp.

Gratis afspraak én snel een offerte op maat

Voor de verzorging van tuinontwerpen stadstuin, staan we graag paraat. We ontzorgen u daarbij van A tot Z. Van ontwerp tot uitvoering. En zélfs voor tuinonderhoud. Daarvoor beschikken we over eigen specialistische machines en gereedschappen, vakkundig personeel én goede garantievoorwaarden.

Voorafgaande aan de werkzaamheden maakt u kennis met een vaste contactpersoon die u alle informatie verstrekt en waar u altijd bij terecht kan voor vragen. Ook een uniek tuinontwerp laten maken die helemaal aansluit bij uw levensstijl, behoefte en wensen? Kies voor De Biesbosch Gijsbers Groep.

Plan ten eerste een gratis afspraak in met onze tuinontwerper. En vraag ten tweede direct een gratis offerte op, zodat u inzicht heeft in de kosten.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.