Uw hovenier sinds 1978

3D ontwerp tuin

Een 3D ontwerp tuin is een hele goed manier om vooraf een goed beeld te krijgen van hoe uw tuin er straks uit komt te zien. Dankzij onze ervaren hoveniers, in combinatie met een tuinontwerper, is De Biesbosch Gijsbers Groep het uitgelezen bedrijf om een 3D ontwerp voor u op te stellen. Wij doen dit met het zogeheten helix-CAD Programma, waar we alle facetten die u wenst in kunnen verwerken.

Onze hoveniers zijn ervaren en hebben daarnaast passie voor het vak. Hierdoor weten wij precies hoe we elke tuin op de juiste manier voor u moeten inrichten, zodat u hier nog zo lang mogelijk plezier van heeft. Ook als u een waterpartij, speeltoestel, overkapping of buitenkeuken in uw tuin wilt, kunnen we hier rekening mee houden. We bekijken samen met u wat de beste plek is voor elk element, zodat de ruimte zo efficiënt mogelijk wordt ingedeeld.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

De Biesbosch Gijsbers Groep

Misschien heeft u onze bedrijfswagens al eens zien rijden in Zuid-Holland, Noord-Brabant of Zeeland. De Biesbosch Gijsbers Groep is een multifunctioneel hoveniersbedrijf. Wij pakken alle disciplines van de groenbranche op. Wij ontwerpen uw droomtuin, maar doen ook de aanleg en het onderhoud. Daarnaast doen we ook boomverzorging, wat uitgevoerd wordt door ervaren European Tree Workers, een écht specialisme binnen het bedrijf.

Niet alleen voor particulieren, maar ook voor gemeentes, bedrijven en scholen doen wij werkzaamheden. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring en kennis van de tuinbranche, u bent bij ons dus aan het juiste adres.

Een tuin die bij u past

Dankzij onze software heeft u de mogelijkheid om door uw eigen toekomstige tuin te wandelen. We kunnen het ontwerp zo persoonlijk en nauwkeurig maken, dat u als het ware door uw eigen tuin loopt. Of u nu een overkapping, een buitenkeuken, een speelhoek of een vijver wilt, wij verwerken al uw ideeën! Zelfs de gewenste tuinstijl is te realiseren! Kortom: een tuin ontwerp in 3D is een echte aanvulling van het renovatieproces van uw tuin.

3D ontwerp tuin laten maken

Wilt u meer weten over een 3D ontwerp tuin laten maken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Als u verder vragen heeft, kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen. De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u graag verder!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.