Een specialiteit van De Biesbosch Gijsbers Groep is het plaatsen van overkappingen in particuliere tuinen. Een overkapping is een onderhoudsarm sfeerproduct, waarmee u al veel eerder in het seizoen kunt genieten van het weer. Tevens zorgt u voor een fikse meerwaarde van uw woning.

Wij maken overkappingen geheel op maat. Heeft u dus een speciale plek in uw tuin in gedachten? Bijvoorbeeld in een hoek of nabij een vlonder? Onze vakbekwame hoveniers maken uw wensen waar.

De voordelen

Een overkapping biedt u vele voordelen. Wij hebben ze hieronder op een rijtje gezet:

  • Terrasoverkappingen schermen u af van hete zonnestralen zonder het natuurlijke licht te verliezen.
  • Overkappingen vergen weinig onderhoud.
  • Met een overkapping kunt op eenvoudige wijze uw tuin verfraaien.
  • U kunt diverse tuinspullen en tuinsets onder de overkapping plaatsen. Dit biedt droogte en bescherming. Uw spullen gaan zo langer mee.
  • Zelfs bij minder goed weer, zoals regen en wind, kunt u alsnog buiten zitten.
  • Creëer nog meer ruimte door gebruik te maken van glas. Zo oogt én voelt de overkapping als een extra tuinkamer waar u in kunt ontspannen.

Bekijk één van onze mogelijkheden:

Een unieke overkapping die bij u past!

De overkappingen van De Biesbosch Gijsbers Groep worden geheel op uw persoonlijke leefsituatie afgestemd. Daarbij kunt u zelf de gewenste houtsoort kiezen. Een veelgevraagde houtsoort zijn bijvoorbeeld vurig hout of hardhout. De overkapping kan al gerealiseerd worden voor ieder budget. Hoe meer budget, hoe hoger de kwaliteit. Daarbij kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van glazen zijwanden of deuren.

De overkapping wordt op maat voor u ontworpen en bij u thuis opgebouwd. En kan dus volledig worden afgestemd op uw smaak. Onze tuinarchitect denkt graag met u mee tijdens de ontwerpfase. En kan u passend adviseren.

Soorten veranda’s en overkappingen

Er zijn diverse soorten overkappingen die u kunt laten realiseren. Het varieert van een simpele ‘afdak op palen’ tot zeer exclusieve veranda’s en zelfs winddichte tuinkamers. Vooraf is het wenselijk om te bedenken welke soort overkapping u graag wilt laten plaatsen. Onze adviseurs kunnen u daarbij helpen. Kom eens langs in onze tuinshowroom. Hier ontvangt u passend advies.