Uw hovenier sinds 1978

Vlonder aanleggen

Graag een vlonder aanleggen? Maak dan gebruik van de deskundigheid en veelzijdigheid van ons hoveniersbedrijf uit Dordrecht. Dankzij onze specialisatie op het gebied van tuinontwerp en tuinaanleg, ontvangt u altijd een hoogwaardig resultaat. Zo ook bij het aanleggen van een mooie houten vlonder in uw tuin.

Een vlonder is ideaal om in en uit een plezierboot te stappen of om van te genieten als extra terras aan het water. De hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep maken gebruik van goede kwaliteit materialen, zodat uw houten vlonder jarenlang meegaat. Wenst u dat ook?

Vraag dan eens via deze weg een vrijblijvende offerte bij ons aan én geniet van onze service: ‘vlonder aanleggen’ in uw tuin! Wij sturen u dan binnen enkele werkdagen een persoonlijke offerte toe.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Vlonder op maat laten maken door hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep

Wanneer u een houten vlonder wilt toevoegen aan uw tuin heeft bij ons u ruime keuze uit materialen. Denk bijvoorbeeld aan Eiken, Douglas, Vuren of Hardhout. Ook plaatsen wij plantenborders, inbouwverlichting in traptreden of in vlonderplanken, verzorgen we een veiligheidshek en maken we zitbankjes geheel op maat.

Een tuin is een diepte-investering. Daarom wilt u natuurlijk zeker weten of u de juiste beslissing maakt, wanneer u een vlonder laat aanleggen. Bij De Biesbosch Gijsbers Groep profiteert u van onze goede samenwerkingen met leveranciers en partners (zoals De Tuinen van Appeltern).

Daarnaast bieden wij altijd goede garantievoorwaarden en zijn onze werkomschrijvingen vooraf duidelijk aan u kenbaar gemaakt. Zo weet u precies wat we gaan uitvoeren én hoeveel dat precies kost. Wilt u ook zo’n handig overzicht ontvangen? Vraag dan hieronder een vrijblijvende offerte op.

Vlonder aanleggen. Offerte op maat aanvragen

Prijs op maat opvragen? Dat kan gewoon bij De Biesbosch Gijsbers Groep! Via dit online formulier vraagt u namelijk heel snel een offerte op voor het renoveren van uw tuin. Geef daarbij aan dat u graag een vlonder wilt laten aanleggen, en wij rekenen de arbeidskosten, materiaalkosten en materieelkosten voor u uit. Zo weet u precies wat het kost om een houten vlonder op professionele wijze aan te laten leggen.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.