Project omschrijving

Vlonderterras om woonhuis heen in Rotterdam | Deel 2

Lees het vervolg van dit vlonderterras om woonhuis heen in Rotterdam. Wij zijn vandaag weer langs geweest in deze tuin in Rotterdam om het project af te maken. Inmiddels is het ontwerp al goed zichtbaar. In het bijzonder is het terras -om de woning- een echte blikvanger in de tuin. Het terras is gemaakt van geschaafde houten vlonderplanken. De tuin is afgewerkt met een tweede vlonder aan de slootzijde van de tuin, een loofgang met klimplanten, een ruim gazon voor de kinderen om op te spelen en een grote planten border.

Vlonderterras – Wat moet er nog gebeuren?

Na vandaag moeten de hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep nog een veiligheidshek plaatsen om ongelukken van de kinderen te voorkomen. Hierna zullen wij de tuin nog inplanten met alle planten. Veelal is het inplanten van de beplanting een laatste stap in het renovatieproces. Het is soms nodig om de grond te laten rusten. Dan heeft de grond tijd om te herstellen en zijn de voedingstoffen voor de nieuwe planten optimaal.

Inspiratie halen uit dit tuinontwerp

Ook zo’n mooie tuin laten ontwerpen inclusief houten vlonderterras om uw woonhuis heen? Haal dan inspiratie uit deze tuintekening die we voor deze bewoners hebben gemaakt.

Tuinontwerp bekijken

Uitgebreide berichtgeving lezen

Wilt u het hele project uitgebreid teruglezen over dit vlonderterras project?

Lees dan ons vorige berichtgeving over deze tuin: ‘Waanzinnig vlonderterras om woonhuis heen in Rotterdam | Deel 1