Vlonderterras om woonhuis heen in Rotterdam | Deel 2

Lees het vervolg van dit vlonderterras om woonhuis heen in Rotterdam. Wij zijn vandaag weer langs geweest in deze tuin in Rotterdam om het project af te maken. Inmiddels is het ontwerp al goed zichtbaar. In het bijzonder is het terras -om de woning- een echte blikvanger in de tuin. Het terras is gemaakt van geschaafde houten vlonderplanken. De tuin is afgewerkt met een tweede vlonder aan de slootzijde van de tuin, een loofgang met klimplanten, een ruim gazon voor de kinderen om op te spelen en een grote planten border.

Vlonderterras – Wat moet er nog gebeuren?

Na vandaag moeten de hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep nog een veiligheidshek plaatsen om ongelukken van de kinderen te voorkomen. Hierna zullen wij de tuin nog inplanten met alle planten. Veelal is het inplanten van de beplanting een laatste stap in het renovatieproces. Het is soms nodig om de grond te laten rusten. Dan heeft de grond tijd om te herstellen en zijn de voedingstoffen voor de nieuwe planten optimaal.

Inspiratie halen uit dit tuinontwerp

Ook zo’n mooie tuin laten ontwerpen inclusief houten vlonderterras om uw woonhuis heen? Haal dan inspiratie uit deze tuintekening die we voor deze bewoners hebben gemaakt.

Uitgebreide berichtgeving lezen

Wilt u het hele project uitgebreid teruglezen over dit vlonderterras project?

Lees dan ons vorige berichtgeving over deze tuin: ‘Waanzinnig vlonderterras om woonhuis heen in Rotterdam | Deel 1

Bekijk ook:

Barbecue buitenkeuken, Buitenkeuken klein, Buitenkeuken modern, Buitenkeuken plaatsen, Buitenkeuken Rotterdam, Buitenkeuken tuin, Coniferen verwijderen kosten, Coniferen laten verwijderen, Coniferen laten verwijderen kosten, Coniferen verwijderen prijs, Douglas hout pergola, Douglas pergola met schaduwdoek, Fontein vijver, Grasmatten plaatsen, Graszoden plaatsen, Grote vijver, Hardhouten pergola, Hout beton schutting plaatsen, Houten pergola kopen, Houten pergola met doek, Houten pergola met schaduwdoek, Houten pergola op maat, Houten schutting, Houten schutting plaatsen, Houten terras aanleggen, Kosten schutting plaatsen, Landelijke buitenkeuken, Langwerpige vijver, Luxe tuin met zwembad, Luxe tuinhuis met veranda, Mini vijver fontein, Moderne buitenkeuken, Natuurzwembad tuin, Offerte houten schutting, Omheining tuin, Onderhoudsvriendelijk gras, Pergola hout met doek, Pergola laten plaatsen, Pergola zonwering hout, Professionele vijver fontein, Ronde vijver, Schutting Dordrecht, Schutting inclusief plaatsen, Schutting laten plaatsen, Schutting laten plaatsen kosten, Schutting plaatsen, Schutting plaatsen kosten, Schutting repareren, Schutting zetten, Schuttingdeur plaatsen, Schuttingpalen plaatsen, Spa in de tuin, Tuin egaliseren prijs, Tuinhuis op maat, Tuinhuis plaatsen, Tuinschermen plaatsen, Tuinschutting plaatsen, Vierkante vijver, Vijver fontein met verlichting, Vijver met fontein, Vijver met vlonder, Vijver plaatsen, Vijveraanleg, Vijverbak groot, Vijverbak langwerpig, Vijverfolie laten plaatsen, Vlonder aanleggen, Vlonder laten reinigen, Vlonder reinigen, Voortuin inrichten, Waterornament vijver, Zitkuil maken, Zitkuil tuin maken