Uw hovenier sinds 1978

Moderne buitenkeuken

Een moderne buitenkeuken laten plaatsen in uw achtertuin? Voor een hoge kwaliteit dienstverlening bij het ontwerpen en realiseren van een moderne buitenkeuken, vertrouwt u op De Biesbosch Gijsbers Groep. Wij zijn sterk in het plaatsen van prachtige tuinonderdelen in iedere tuin. Ook voor het compleet renoveren van uw tuin, schakelt u ons in.

Bij een moderne buitenkeuken is het belangrijk om naast een fijne indeling, ook te letten op de details. Daarmee creëren we namelijk de ideale sfeer. Daarnaast plaatsen we verlichting, beschutting, overkappingen, aansluitingen en afwatering. Alles om tot in de late avonduren te genieten van een heerlijke maaltijd in uw moderne buitenkeuken.

Wilt u graag meer te weten komen over het laten plaatsen van een moderne buitenkeuken? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons op. En ontdek meer over onze werkwijze, opties en prijzen!

Info & prijzen

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

De factoren waar u rekening mee moet houden!

Bij een moderne buitenkeuken, gebruiken we strakke, design elementen. Betontegels, tegels met een motief, witte kastjes en/of aanrechtbladen. Ook informeren we u over de aansluitingen die nodig zijn, de afwatering van uw buitenkeuken en/of het nodig is om de buitenkeuken onder een overkapping te plaatsen. Uw buitenkeuken is dan beter bestand tegen de weersinvloeden van het Nederlandse klimaat. Ook plaatsen we verschillende tuinplanten, terrassen, vlonderplanken, design meubelen en verlichtingsopties.

Voor alle informatie omtrent tuinaanleg en tuinontwerp, verzoeken we u om eens een gratis adviesgesprek in te plannen met onze tuinontwerper. U ontvangt dan een eerlijk advies voor uw tuin.

Moderne buitenkeuken laten plaatsen

Ook een moderne buitenkeuken laten plaatsen door de vakmensen van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep? Geniet van een nauwkeurige afwatering en een hoogwaardig eindresultaat. Wij zijn als organisatie namelijk ISO-9001 en VCA-gecertificeerd.

Wilt u meer te weten komen over een moderne buitenkeuken voor uw tuin? Kom dan snel met ons in contact via het online formulier op onze website.

Nu een offerte opvragen

Gewoon bij u thuis

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs.

Afspraak maken

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen