Uw hovenier sinds 1978

Schutting laten plaatsen kosten

Wilt u een grote of kleine schutting plaatsen op uw terrein? Ontdek via hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep snel de ‘schutting laten plaatsen kosten’. Wij rekenen namelijk uit wat u precies kwijt bent voor het laten plaatsen van een schutting. Inclusief arbeidskosten, materiaalkosten en materieelkosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent bij het laten plaatsen van een schutting op maat.

Wilt u ook snel achter de kosten komen voor schutting laten plaatsen? Laat uw gegevens dan achter via het online informatieformulier op onze website. Geef ook aan welke wensen u heeft m.b.t. de schutting. Kiest u bijvoorbeeld voor een houten schutting, beton-hout, een stalen sierhek of wilt u open gebieden met trello’s of groene klimplanten? Geef uw wensen meteen aan ons door via dit formulier én u ontvangt binnen enkele werkdagen een gepersonaliseerde offerte op maat van ons via de e-mail.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Professioneel hekwerk door de hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep

Ons hoveniersbedrijf uit Dordrecht verzorgt dagelijks nieuw hekwerk bij onze klanten in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Naast het plaatsen van stevige schutting, plaatsen we ook groene hagen, klimplanten, wandverlichting, nieuwe poorten met cilindersloten, bestrating, afvoergoten en houten container bekleding.

Daarnaast verzorgen we grote en kleine tuinen in heel de regio. Voor grootschalig groenonderhoud bent u dus aan het juiste adres bij onze hoveniers. De Biesbosch Gijsbers Groep beschikt over een ISO-9001 en VCA-certificaat. Daarmee zijn we in staat om het werk in en rondom uw tuin veilig én zeer deskundig uit te voeren.

Schutting laten plaatsen kosten uitrekenen

Snel achter de totale kosten komen voor het laten plaatsen van een schutting op maat? De calculatie-afdeling van De Biesbosch Gijsbers Groep rekent het voor u uit. We letten daarbij op uw wensen, voorkeuren en budget. Geef uw opdracht vandaag nog aan ons door én laat via deze weg uw gegevens achter om een gratis offerte van ons te ontvangen.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen