Uw hovenier sinds 1978

Houten pergola op maat

Een houten pergola is geheel op maat te plaatsen in uw tuin. Dat is natuurlijk erg prettig omdat de gewenste pergola op die manier gewoon in uw tuin past.

De Biesbosch Gijsbers Groep maakt het mogelijk om een pergola over een wandel- of looppad te plaatsen. Maar ook over een terras heen of langs een muur is een pergola ideaal. We werken de pergola altijd af met groene klimplanten, wand-of hanglampen, goede bevestigingsmogelijkheden en eventueel een schaduwdoek. Zo is uw houten pergola meteen helemaal compleet.

Breng ook meer sfeer aan uw toe met een houten pergola op maat. Kies bijvoorbeeld uit stevig Douglas hout, Vurenhout of Eikenhout. En kom voor een persoonlijk advies met ons in contact. Vul daarvoor dit formulier in en/of plan uw gratis adviesgesprek meteen in via de website.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Van tuinontwerp tot aanleg én tuinonderhoud

Bij hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep doen we het allemaal. Van het renoveren en nieuw aanleggen van complete tuinen (inclusief voortuinen, zij-tuinen en opritten) tot aan het aanleggen van specifieke tuinonderdelen zoals een pergola.

Ook voeren wij gedegen tuinontwerpen uit die wij met speciale tekenprogramma’s op de computer samenstellen. Geniet bijvoorbeeld van een deskundig 3D tuinontwerp waarin u meteen een digitale rondleiding ontvangt van onze tuinontwerper. Ideaal voor wanneer u het lastig vindt om de beoogde plannen te visualiseren.

Tot slot voeren wij ook deskundig onderhoud aan tuinen uit in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Onze hoveniers helpen u bij het snoeien, maaien, opruimen en herstellen van uw tuin.

Kortom, u wordt bij ieder project van A tot Z geholpen door gediplomeerde hoveniers met veel groenkennis en verstand van zaken.

Houten pergola op maat aanvragen?

Wilt u een houten pergola op maat aanvragen? Bij hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep is dat mogelijk. Wij zorgen voor een professionele aanleg, zodat uw pergola nog jaren meekan! We zijn daarvoor VCA, ISO-9001 en niveau 4 van de CO2-Prestatieladder gecertificeerd.

Kom voor een gratis adviesgesprek met onze tuinontwerper gewoon eens met ons in contact. En plan uw gratis afspraak in via de website. Of vraag via deze weg meer informatie op over de tarieven voor het plaatsen van een mooie houten pergola op maat.

Nu een offerte opvragen

Gewoon bij u thuis

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs.

Afspraak maken

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen