Uw hovenier sinds 1978

Zitkuil maken

Graag een knusse zitkuil maken in uw tuin? Beleef het échte kampeergevoel, gewoon in eigen tuin. Het is mogelijk om een ronde, vierkante of rechthoekige zitkuil te laten realiseren door hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. Eveneens is het mogelijk om de zitkuil af te werken met een combinatie van hout en siertegels.

Ook een zitkuil maken in uw tuin? Helaas is dit niet in iedere tuin mogelijk in verband met een hoog waterpeil. We bekijken graag per situatie wat er mogelijk is in uw tuin. Wanneer u graag een knusse zitkuil wilt realiseren, plan dan eens een gratis adviesgesprek in met onze tuinontwerper. De tuinontwerper komt dan even bij u langs om te kijken of een zitkuil mogelijk is in uw tuin. Natuurlijk is zo’n afspraak helemaal gratis.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Van zitkuilen tot schommels en houten overkappingen

We komen graag bij u langs in Zuid-Holland, Zeeland of Noord-Brabant om een zitkuil te maken. Naast het realiseren van uw ideale zitkuil, is het ook mogelijk om de rest van uw tuin onder handen te nemen. We realiseren namelijk dagelijks overkappingen, pergola’s, tuinhuisjes, extra berging, vijvers, beton-houten schuttingen, verlichting, looppaden, tuinborders, schommels en handmatten. En nog veel meer.

Samen met De Biesbosch Gijsbers Groep realiseert u een tuin die helemaal bij uw wensen en dromen past. Ook als die dromen door de jaren heen veranderen. We zorgen namelijk voor een tijdloos design.

Liever meteen inzicht hebben in hoe toekomstige tuin eruit komt te zien? Vraag dan eens een 3D tuinontwerp op maat op. Onze tuinontwerper tekent uw tuin in 3D uit op de computer, waarbij u zelfs een digitale rondleiding ontvangt! Ideaal voor mensen die het lastig vinden om het eindresultaat zelf te visualiseren.

Zitkuil maken in eigen tuin

Ook een zitkuil maken in uw achtertuin? De Biesbosch Gijsbers Groep heeft de vakkennis in huis om uw tuindromen te realiseren. Onze gediplomeerde hoveniers helpen u bij het uitmeten, plaatsen en afwerken van uw zitkuil. Natuurlijk inclusief een goede afwatering en verlichting. Breng ook veel sfeer in uw tuin! Met de vakbekwaamheid van ons ISO-9001 en VCA-gecertificeerd hoveniersbedrijf.

Plan vandaag nog een gratis adviesgesprek in met onze tuinontwerper, of vraag via deze weg meteen een gratis offerte op voor ‘zitkuil maken’.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.