Uw hovenier sinds 1978

Belangrijke begrippen

Steeds meer opdrachtgevers weten ons te vinden. In 2017 hebben wij zelfs de krachten gebundeld. Gijsbers Hoveniers en De Biesbosch zijn samen gegaan onder de naam De Biesbosch Gijsbers Groep. Nog steeds met de goede kwaliteit die u van ons gewend bent. Voor tuinaanleg, tuinonderhoud, groenprojecten en boomverzorging is De Biesbosch Gijsbers Groep uw vertrouwde hoveniersbedrijf.

Over ons

Ons bedrijf is al vele jaren actief in de groensector. De hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep staan elke dag klaar voor tuinontwerp,
-inrichting, -renovatie en periodiek onderhoud.

Tuinaanleg

Bij het aanleggen van een nieuwe tuin is een tuinontwerp vaak een eerste stap. Maar ook voor tuinrenovatie zijn wij uw partner bij uitstek.

Tuinonderdelen

Bent u op zoek naar tuinmateriaal? De Biesbosch Gijsbers Groep voorziet u van duurzaam en professioneel materiaal en helpt u bij het plaatsen of leggen.

Tuinontwerpen

Een tuinontwerp maakt de Biesbosch Gijsbers Groep altijd in 2D. Zie dit als een plattegrond van uw nieuwe tuin! Daarnaast kunt u ook kiezen voor een 3D ontwerp dat meer laat zien van de lichtinval, schaduw en tuindiepte.

Gewoon bij u thuis

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs.

Afspraak maken

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen