Vernieuwen van een vlonder met prachtige uitkijk

Deze klant heeft een bijzondere uitkijk over de landerijen van de Biesbosch bij de Wieldrechtse Zeedijk. Maar waar zij kunnen genieten van dit uitzicht was aan vervanging toe.

De oude vlonder is in zijn totaliteit (met onderstel) verwijderd en heeft plaats gemaakt voor een mooie nieuwe gemaakt van FSC-gekeurd hardhouten planken. De planken zijn gemonteerd op een hardhouten frame. Zo kan de vlonder weer flink wat jaren mee! Bij de vlonder is een strak gevormde pergola geplaatst.

Doordat er een flink hoogteverschil is ontstaan is voor de veiligheid ook een hardhouten hekwerk geplaatst. Daarnaast is al het straatwerk op de juiste hoogte gestraat zodat de overstap naar de vlonder moeiteloos verloopt. Ook het gras is met aarde opgehoogd en opnieuw ingezaaid. Zodra het gras ontkiemt zal ook deze goed op de nieuwe hoogte aansluiten en kunnen er geen plassen ontstaan.

Foto’s project

De Biesbosch Gijsbers Groep

Echte vakmannen met een groen hart voor hun vak, dat is de Biesbosch Gijsbers Groep! Al sinds 1978 voorzien we onze klanten van een fijne tuin. We ontwerpen de tuinen, leggen ze aan en indien gewenst onderhouden de tuinen. Op ons kunt u bouwen en dat ziet onze nog altijd groeiende klantenkring ook! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Benieuwd naar andere tuinstijlen? Bekijk dan eens onze inspiratiepagina’s.