Uw hovenier sinds 1978

Een zwarte schutting

Een populaire keuze onder de schuttingen is een zwarte schutting. Vaak zijn dit zwarte houten panelen. Een zwarte schutting geeft een stijlvolle en moderne uitstraling in de tuin. Het past perfect bij andere stijlen, u kunt alle kanten op! Dit hoeft niet altijd een houten schutting te zijn. Combineer het bijvoorbeeld met gaaspanelen met hedera. Keuze genoeg. Twijfelt u? Wij helpen u graag!

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Waarom een zwarte schutting?

De trend van nu is een moderne strakke tuin. Hier zien we zwarte elementen veel terug! De schuttingpanelen zijn (in combinatie met beplanting) een echte eye-catcher in uw tuinontwerp.  Zoals eerder benoemd past het bij meerdere tuinstijlen. Denk aan het gebruik van zwarte draadpanelen op een bedrijventerrein af te sluiten.

Duurzaam en onderhoudsarm
Als we een schutting of omheining kiezen, kijken we altijd naar de meest duurzame en onderhoudsarme oplossing. Op deze manier kunt u zo lang mogelijk genieten van uw zwarte schutting. Mocht er toch periodiek onderhoud moeten gebeuren, dan zullen we dit duidelijk aan u uitleggen. Ook kunt u hier ons voor inzetten.

Een schutting biedt privacy

Geen pottenkijkers in de tuin? Bescherm uw tuin of erf door middel van zwarte schuttingpanelen of hekwerk met beplanting.

Zwarte schuttingpanelen
Een zwarte schutting
Zwarte schutting laten plaatsen

Welke zwarte schutting moet ik kiezen?

Er zijn verschillende soorten zwarte schuttingplanken verkrijgbaar, gemaakt van verschillende materialen. Een zwart tuinscherm is daarnaast verkrijgbaar in verschillende hoogtes en breedte, zodat het perfect in uw tuin past. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zwarte horizontale schuttingplanken of juist verticale planken.

Zwarte schutting van hout: Zwarte houten schuttingen zijn de meest populaire keuze. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, zoals Douglas, vuren en hardhout. Een zwarte schuttingpanelen gemaakt van Douglashout is een populaire keuze voor tuineigenaren die op zoek zijn naar een natuurlijke en duurzame schutting. Douglas hout is namelijk een sterke houtsoort die lang meegaat. Zwarte Douglas schuttingen zijn er in verschillende stijlen, van strak en minimalistisch tot klassiek en landelijk. Een populaire zwarte houten schutting is de Zweeds rabat of potdeksel schutting.

Een zwarte rabat (of potdeksel) schutting is een schutting die gemaakt is van overlappende planken. Rabat schuttingen zijn een klassieke keuze die uw tuin een stijlvolle uitstraling geeft.

Zwarte composiet schutting: Niet alleen zijn houten panelen populair, ook zien we steeds meer schuttingen gemaakt van composiet. Dit is een mix van houtvezel en kunststof en brengt een lange levensduur met zich mee. Vanzelfsprekend zijn de composietpanelen verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs.

Zwarte bamboeschutting: Nog een optie is een zwarte /donkere bamboeschutting! De dikke donkere panelen brengen een rustig en natuurlijk element in de tuin. De zwarte bamboeschutting zijn vaak op rol verkrijgbaar.

Tips voor het kiezen van een zwarte Schutting

Graag geven we u wat tips als het gaat om het kiezen van een zwarte schutting. Als u ons de schutting laat plaatsen, houden we rekening met de volgende elementen:

1: Welke tuinstijl vind u belangrijk?
2: Welke materiaal vind u mooi?
3: Welke hoogte en breedte past in de tuin?
4: Welk budget heeft u gereserveerd voor de zwarte schutting?

Het plaatsen van een schutting kunt u het beste overlaten aan een professional. Zo weet u zeker dat de panelen stevig staan en juist worden geplaatst. Wij nemen de opdracht graag voor u uit handen!

Persoonlijk advies

Gratis meer informatie?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.