Prachtige vlonder met zwevende trap in tuin | Rhoon

Deze zwevende trap in tuin is al even geleden gerealiseerd. In 2016 heeft De Biesbosch Gijsbers Groep deze prachtige tuin inclusief vlonder en zwevende trap gerealiseerd. De uniekheid van deze tuin zit in het niveauverschil tussen de vlonder en de tuin. Daardoor is er in de gehele breedte een zwevende trap ingebouwd. Door met verschillende niveaus te werken in het tuinontwerp creëert u meer diepgang in de tuin. En oogt de tuin vaak groter. Al met al een waanzinnig resultaat!

Het plaatsen van de houten vlonder met zwevende trap

Een vlonder is een leuk element om toe te voegen aan uw tuin. Met een houten vlonder kunt u bovenal een mooi geheel creëren. Daarbij is de kleur geheel af te stemmen op uw persoonlijke smaak. In dit project zijn geschaafde gladde planken gebruikt. Daardoor oogt het resultaat modern en chique. De kleur van de houten vlonder past goed bij de grijzige keramische tegels die in de tuin zijn gebruikt. Zo zijn de gerealiseerde niveaus uniek, maar vormen ze samen een harmonieus geheel.

Het voordeel van keramische tegels is dat deze eenvoudig te onderhouden zijn. Bovendien geven ze uw tuin een moderne uitstraling. Door witte bloembakken te plaatsen doorbreekt men de kleur grijs. Om de bovenste zithoek af te maken is er een overkapping geplaatst met automatisch schermdoek. Ideaal voor als de temperatuur te warm wordt. Bewoners kunnen dan heerlijk beschut genieten van de tuin.

Ga voor meer privacy in uw tuin

Zoals op de foto’s duidelijk wordt, is er in de vlonder een speciaal privacy scherm geplaatst. Dit scherm is gemaakt van donkere bamboepalen. Doordat het scherm niet over de gehele vlonder is geplaatst, kan men nog steeds van het uitzicht genieten. En indien gewenst beschut zitten.

Met een damwand creëert u meer diepte

Nu heeft niet iedere tuinbezitter de mogelijkheid om een vlonder over het water te laten plaatsen. Toch kunt u ook in uw eigen tuin meer diepgang creëren. Dat doen wij door damwanden te plaatsen. Niveauverschillen zijn ideaal om bepaalde plekken af te bakenen. Bijvoorbeeld voor een speelgedeelte voor kinderen. Of voor een buitenkeuken of een zithoek. Net zoals deze tuin waarbij de vlonder en zwevende trap uitmonden in een opvallende vlonder, kunt u zelf ook spelen met de beschikbare ruimte in uw tuin. Met een tuinontwerp op maat ontdekt u snel de mogelijkheden voor uw eigen tuin.

Trek uw tuin door naar voren

Sommige huizen hebben meer tuin dan andere huizen. Een zij- of voortuin kunt u in dezelfde stijl laten ontwerpen als uw achtertuin. In dit geval is de opritbestrating doorgetrokken langs de ronding van het huis. Daarbij dient de bestrating als tuinpad. Dit was een aardig karweitje door de speciale ronding van het huis. Er moest speciaal zaagwerk te pas komen. Ook bij speciale klussen laten onze vakkundige hoveniers graag zien wat mogelijk is.

zwevende trap

Bekijk ook:

Barbecue buitenkeuken, Buitenkeuken klein, Buitenkeuken modern, Buitenkeuken plaatsen, Buitenkeuken Rotterdam, Buitenkeuken tuin, Coniferen verwijderen kosten, Coniferen laten verwijderen, Coniferen laten verwijderen kosten, Coniferen verwijderen prijs, Douglas hout pergola, Douglas pergola met schaduwdoek, Fontein vijver, Grasmatten plaatsen, Graszoden plaatsen, Grote vijver, Hardhouten pergola, Hout beton schutting plaatsen, Houten pergola kopen, Houten pergola met doek, Houten pergola met schaduwdoek, Houten pergola op maat, Houten schutting, Houten schutting plaatsen, Houten terras aanleggen, Kosten schutting plaatsen, Landelijke buitenkeuken, Langwerpige vijver, Luxe tuin met zwembad, Luxe tuinhuis met veranda, Mini vijver fontein, Moderne buitenkeuken, Natuurzwembad tuin, Offerte houten schutting, Omheining tuin, Onderhoudsvriendelijk gras, Pergola hout met doek, Pergola laten plaatsen, Pergola zonwering hout, Professionele vijver fontein, Ronde vijver, Schutting Dordrecht, Schutting inclusief plaatsen, Schutting laten plaatsen, Schutting laten plaatsen kosten, Schutting plaatsen, Schutting plaatsen kosten, Schutting repareren, Schutting zetten, Schuttingdeur plaatsen, Schuttingpalen plaatsen, Spa in de tuin, Tuin egaliseren prijs, Tuinhuis op maat, Tuinhuis plaatsen, Tuinschermen plaatsen, Tuinschutting plaatsen, Vierkante vijver, Vijver fontein met verlichting, Vijver met fontein, Vijver met vlonder, Vijver plaatsen, Vijveraanleg, Vijverbak groot, Vijverbak langwerpig, Vijverfolie laten plaatsen, Vlonder aanleggen, Vlonder laten reinigen, Vlonder reinigen, Voortuin inrichten, Waterornament vijver, Zitkuil maken, Zitkuil tuin maken

Water als sierelement

In deze tuin in Rhoon is een waterval in de muur gerealiseerd. U hoeft geen vijver aan te leggen om water in uw tuin te integreren. Deze waterval is daar een goed voorbeeld van.

Geniet ook van een opvallende vlonder mét zwevende trap

Al met al: wilt u ook meer diepgang creëren in uw tuin? Of een vlonder met waterelementen toevoegen? De Biesbosch Gijsbers Groep laat uw tuinwensen uitkomen. Daarbij komen wij met zeer creatieve ideeën die aansluiten op uw persoonlijke smaak en levensstijl.

Vraag ons eens naar de mogelijkheden middels een afspraak. Of vul ons formulier in voor een passend voorstel op maat.