Project omschrijving

Gave cortenstalen buitenkeuken voor barbecue liefhebber | Voorschoten

In voorschoten hebben we in aanloop van het jaar 2018 een nieuwe achtertuin ontworpen en aangelegd. De klant was een echte barbecue liefhebber. Daarom hebben we een mooie cortenstalen buitenkeuken gerealiseerd, waar hij het hele jaar door volop gebruik van kan maken.

Niet één maar wel twee barbecues

De buitenkeuken is gemaakt van cortenstaal. Dat is een staalsoort die weinig corrosie vertoond. Zo kan de buitenkeuken het hele jaar buitenstaan. In de buitenkeuken is plaats voor maar liefst 2 barbecues. Eén wordt erin gereden en één staat vast. Ideaal om af te wisselen. Bij veel visite kan er altijd gebarbecued worden.

Creatief tuinontwerp inclusief cortenstalen buitenkeuken

In de tuin is veel niveauverschil terug te vinden. Er is een terras aangelegd van betontegels met hergebruikte klinkers. Ook is er een apart gazon aangelegd voor de kinderen. Omdat de tuin aan het water ligt, is er een grote vlonder geplaatst met een brede trap naar het water. De trap bestaat uit hardhouten planken, van geprofileerd ribbel, met led verlichting. Dit zorgt voor een langdurige levensduur, voorkomt gladheid én geeft extra sfeer in de avonduren.

Om de aparte delen van de tuin is een hek geplaatst voor de veiligheid van de kinderen. In het looppad zijn staptegels gelegd om de lijnen te accentueren. Wat nog niet op de foto’s terug te zien is, maar wat onze vakkundige hoveniers wel hebben gerealiseerd, is een overkapping met doek. Het doek kan automatisch gereguleerd worden tegen zonlicht.

Een tuin op maat inclusief cortenstalen buitenkeuken

Bent u ook op zoek naar een tuin die verschillende buitenelementen combineert? Zoals een plek voor volwassenen en kinderen? Een buitenkeuken met terras?

Wij realiseren het met veel plezier uw ideale tuin inclusief cortenstalen buitenkeuken. U ontvangt een gedetailleerd tuinontwerp van onze tuinarchitect. En uiteraard komen we de tuin met veel deskundigheid voor u aanleggen.

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Afspraak voor tuinontwerp
Alle projecten bekijken