Gave cortenstalen buitenkeuken voor barbecue liefhebber | Voorschoten

In voorschoten hebben we in aanloop van het jaar 2018 een nieuwe achtertuin ontworpen en aangelegd. De klant was een echte barbecue liefhebber. Daarom hebben we een mooie cortenstalen buitenkeuken gerealiseerd, waar hij het hele jaar door volop gebruik van kan maken.

Niet één maar wel twee barbecues

De buitenkeuken is gemaakt van cortenstaal. Dat is een staalsoort die weinig corrosie vertoond. Zo kan de buitenkeuken het hele jaar buitenstaan. In de buitenkeuken is plaats voor maar liefst 2 barbecues. Eén wordt erin gereden en één staat vast. Ideaal om af te wisselen. Bij veel visite kan er altijd gebarbecued worden.

Creatief tuinontwerp inclusief cortenstalen buitenkeuken

In de tuin is veel niveauverschil terug te vinden. Er is een terras aangelegd van betontegels met hergebruikte klinkers. Ook is er een apart gazon aangelegd voor de kinderen. Omdat de tuin aan het water ligt, is er een grote vlonder geplaatst met een brede trap naar het water. De trap bestaat uit hardhouten planken, van geprofileerd ribbel, met led verlichting. Dit zorgt voor een langdurige levensduur, voorkomt gladheid én geeft extra sfeer in de avonduren.

Om de aparte delen van de tuin is een hek geplaatst voor de veiligheid van de kinderen. In het looppad zijn staptegels gelegd om de lijnen te accentueren. Wat nog niet op de foto’s terug te zien is, maar wat onze vakkundige hoveniers wel hebben gerealiseerd, is een overkapping met doek. Het doek kan automatisch gereguleerd worden tegen zonlicht.

Een tuin op maat inclusief cortenstalen buitenkeuken

Bent u ook op zoek naar een tuin die verschillende buitenelementen combineert? Zoals een plek voor volwassenen en kinderen? Een buitenkeuken met terras?

Wij realiseren het met veel plezier uw ideale tuin inclusief cortenstalen buitenkeuken. U ontvangt een gedetailleerd tuinontwerp van onze tuinarchitect. En uiteraard komen we de tuin met veel deskundigheid voor u aanleggen.

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Bekijk ook:

Barbecue buitenkeuken, Buitenkeuken klein, Buitenkeuken modern, Buitenkeuken plaatsen, Buitenkeuken Rotterdam, Buitenkeuken tuin, Coniferen verwijderen kosten, Coniferen laten verwijderen, Coniferen laten verwijderen kosten, Coniferen verwijderen prijs, Douglas hout pergola, Douglas pergola met schaduwdoek, Fontein vijver, Grasmatten plaatsen, Graszoden plaatsen, Grote vijver, Hardhouten pergola, Hout beton schutting plaatsen, Houten pergola kopen, Houten pergola met doek, Houten pergola met schaduwdoek, Houten pergola op maat, Houten schutting, Houten schutting plaatsen, Houten terras aanleggen, Kosten schutting plaatsen, Landelijke buitenkeuken, Langwerpige vijver, Luxe tuin met zwembad, Luxe tuinhuis met veranda, Mini vijver fontein, Moderne buitenkeuken, Natuurzwembad tuin, Offerte houten schutting, Omheining tuin, Onderhoudsvriendelijk gras, Pergola hout met doek, Pergola laten plaatsen, Pergola zonwering hout, Professionele vijver fontein, Ronde vijver, Schutting Dordrecht, Schutting inclusief plaatsen, Schutting laten plaatsen, Schutting laten plaatsen kosten, Schutting plaatsen, Schutting plaatsen kosten, Schutting repareren, Schutting zetten, Schuttingdeur plaatsen, Schuttingpalen plaatsen, Spa in de tuin, Tuin egaliseren prijs, Tuinhuis op maat, Tuinhuis plaatsen, Tuinschermen plaatsen, Tuinschutting plaatsen, Vierkante vijver, Vijver fontein met verlichting, Vijver met fontein, Vijver met vlonder, Vijver plaatsen, Vijveraanleg, Vijverbak groot, Vijverbak langwerpig, Vijverfolie laten plaatsen, Vlonder aanleggen, Vlonder laten reinigen, Vlonder reinigen, Voortuin inrichten, Waterornament vijver, Zitkuil maken, Zitkuil tuin maken