Uw hovenier sinds 1978

Een schutting laten plaatsen

Wilt u meer privacy in uw tuin, erf of bedrijventerrein? Dan is het laten plaatsen van een schutting (of ander type erfafscheiding) een goed idee! Of u nu een oude schutting wilt vervangen voor een nieuwe, of voor de eerste keer een schutting wilt laten plaatsen: Wij staan voor u klaar! We geven u graag advies op maat. Lees snel verder als u meer wilt weten over het laten plaatsen van een schutting.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Waarom een schutting plaatsen?

Zoals eerder benoemd geeft een schutting meer privacy op uw terrein. Dat is het grootste voordeel. Maar dat is niet alles! Ook houdt het ongewenst publiek buiten de deur. Het maakt het dieven moeilijker om het terrein te betreden; ze moeten beter hun best doen om binnen te komen. Tot slot is de schutting ook een mooie bijdrage aan de tuin. Denk bijvoorbeeld aan zwarte schuttingpanelen in combinatie met groene beplanting. Prachtig!

Doe alvast inspiratie op! Klik op één van de onderstaande afbeeldingen om het project te bekijken.

De juiste schutting kiezen

Bij het plaatsen van een schutting zijn er talloze materialen en stijlen om uit te kiezen. Houten schuttingen zijn populair vanwege hun natuurlijke uitstraling en veelzijdigheid. Kunststof en metalen schuttingen bieden daarentegen duurzaamheid en weinig onderhoud. Het is belangrijk om bij de keuze van je schutting rekening te houden met je budget, de stijl van je tuin, en de gewenste mate van privacy en veiligheid.

Er zijn veel type schuttingen of hekwerken waar u uit kunt kiezen. Als we met u in gesprek gaan houden we ook rekening met uw wensen. We inventariseren waar uw voorkeur ligt op het gebied van materiaal, het beschikbare budget en de plaatsingsmogelijkheden in de tuin. Ook kijken we naar de levensduur. Vanzelfsprekend gaat een niet gebeitste houten schutting gaat minder lang mee dan een kunststof schutting. Hier adviseren we u over tijdens ons gesprek.

De schuttingpalen

De schuttingpalen vormen de ‘ruggengraat’ van de gehele schutting. Deze moeten dan ook op de juiste manier worden geplaatst om te voorkomen dat de constructie niet stabiel is. Bovendien moeten de palen goed uitgelijnd zijn om een rechte en stevige schutting te garanderen. Is de schutting niet op de juiste manier geplaatst? Bij een heftige storm kan er dan gemakkelijk stormschade aan de schutting ontstaan.

Een schutting laten plaatsen
schutting laten vervangen
Nieuwe schutting laten plaatsen

Oude schutting laten verwijderen

Wilt u graag de bestaande schutting laten verwijderen? En een nieuwe schutting laten plaatsen? Wij nemen dit graag voor u uit handen. Het kan namelijk een flinke klus zijn om de oude schuttingpanelen te verwijderen. Wij hebben hier het juiste materiaal voor. Goed om te benoemen is dat we bij het afvoeren van de oude schutting kijken welke delen we kunnen recyclen en scheiden het afval wat tijdens de klus ontstaat. Zo dragen we ons steentje bij aan het milieu.

Persoonlijk advies

Gratis meer informatie?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.