Gratis schetsadvies! Het is weer bijna lente, tijd om aan de slag te gaan in de tuin. Op 9 en 10 maart 2019 worden de tuinadviesdagen georganiseerd bij het grootste tuininspiratiepark van Nederland, De Tuinen van Appeltern. En ons hoveniersbedrijf is er weer bij.

Tijdens deze dagen geeft De Biesbosch Gijsbers Groep BV samen met tientallen andere Appeltern Tuinexperts gratis tuinadvies. Én geniet u bovendien van een gratis tuintekening van onze tuinontwerper. U betaalt alleen entree voor toegang tot het park.

Schetsadvies door De Biesbosch Gijsbers Groep BV uit Dordrecht. ‘Voor een tuin zonder zorgen’

Tijdens de tuinadviesdagen wordt duidelijk welke keuzes het beste bij uw tuin passen. Daarnaast geeft Ben van Ooijen, directeur van De Tuinen van Appeltern, u allerlei tips en trucs op het gebied van uw tuin. Op deze veelzijdige dag bespreken we veelgemaakte tuinfouten. ‘Een tuin waarin u meer kunt genieten dan werken, dat wil toch iedereen? In Appeltern vinden ze dat het dan geen stenen tuin mag worden. Een tuin zonder beplanting is geen tuin’, zegt Ben van Ooijen. ‘En dan nog is het onderhoud heel goed regelbaar. Hagen die nauwelijks gesnoeid hoeven te worden, borders met makkelijke planten of een vijver die helemaal geen werk met zich mee brengt. Onze tuinexperts kennen alle trucs om gelukkig te worden in een tuin met zo min mogelijk werk.’

Neem zelf foto’s en video’s mee, dan zorgen de ervaren hoveniers ervoor dat jouw wensen en ideeën al schetsend worden besproken en toegepast in de plannen. Met dit gratis schetsadvies wordt u op weg geholpen om een tuin te ontwerpen die perfect bij u past.

Ook zonder groene vingers laten we u zien dat we samen een heel eind kunnen komen.

Meer over data en tijden vindt u in ons vorige artikel: ‘Gratis Schetsadvies van onze tuinontwerper tijdens de Appeltern tuinadviesdagen!

Over de Tuinen van Appeltern

Op 1 maart is De Tuinen van Appeltern weer open. De voorjaarszon gaat weer schijnen, de bloemen gaan weer bloeien en de tuin ontwaakt uit zijn winterslaap. Het park met meer dan 200 voorbeeldtuinen is weer helemaal klaar voor de lente. Tijdens de tuinadviesdagen is er natuurlijk ook tijd om het park te bekijken, genoeg tijd om inspiratie op te doen dus. Meer informatie vindt u op: www.appeltern.nl.