Het is weer bijna lente, tijd om aan de slag te gaan in de tuin! Op 9 en 10 maart 2019 worden de tuinadviesdagen georganiseerd bij het grootste tuininspiratiepark van Nederland, De Tuinen van Appeltern. Tijdens deze dagen geeft De Biesbosch Gijsbers Groep BV samen met tientallen andere Appeltern Tuinexperts gratis tuinadvies. U wordt op weg geholpen door één van de Appeltern Tuinexperts. U betaalt alleen entree voor toegang tot het park.

De Biesbosch Gijsbers Groep BV uit Dordrecht geeft gratis schetsadviezen voor een tuin zonder zorgen

Tijdens de tuinadviesdagen wordt duidelijk welke keuzes het beste bij uw tuin passen. Daarnaast geeft Ben van Ooijen, directeur van De Tuinen van Appeltern, u allerlei tips en trucs op het gebied van uw tuin. Ook worden de veelgemaakte tuinfouten besproken tijdens deze vermakelijke én leerzame dag. ‘Een tuin waarin u meer kunt genieten dan werken, dat wil toch iedereen? In Appeltern vinden ze dat het dan geen stenen tuin mag worden. Een tuin zonder beplanting is geen tuin’, zegt Ben van Ooijen. ‘En dan nog is het onderhoud heel goed regelbaar. Hagen die nauwelijks gesnoeid hoeven te worden, borders met makkelijke planten of een vijver die helemaal geen werk met zich mee brengt. Onze tuinexperts kennen alle trucs om gelukkig te worden in een tuin met zo min mogelijk werk.’

Neem zelf foto’s en video’s mee, dan zorgen de ervaren hoveniers ervoor dat jouw wensen en ideeën al schetsend worden besproken en toegepast in de plannen. Met dit schetsadvies wordt u op weg geholpen om een tuin te ontwerpen die perfect bij u past.

Ook zonder groene vingers laten we u zien dat we samen een heel eind kunnen komen.

Meer over data en tijden vindt u in ons vorige artikel: ‘Gratis Schetsadvies van onze tuinontwerper Ruud tijdens de Appeltern tuinadviesdagen!

De Tuinen van Appeltern

Op 1 maart wordt De Tuinen van Appeltern weer geopend. De voorjaarszon gaat weer schijnen, de bloemen gaan weer bloeien en de tuin ontwaakt uit zijn winterslaap. Het park met meer dan 200 voorbeeldtuinen is weer helemaal klaar voor de lente. Tijdens de tuinadviesdagen is er natuurlijk ook tijd om het park te bekijken, genoeg tijd om inspiratie op te doen dus. Meer informatie vindt u op: www.appeltern.nl.

Nu inschrijven voor gratis schetssessie