De Biesbosch Gijsbers Groep is op zaterdag 9 en op zondag 10 maart weer aanwezig op de Appeltern Tuinadviesdagen. Zo’n 80% van alle tuinbezitters heeft geen optimale band met hun tuin. Wij geloven dat niemand de toegevoegde waarde van zijn of haar tuin zou mogen missen en nemen u graag mee in het realisatieproces van uw ideale tuin.

U bent van harte welkom!

Tuingeluk ontstaat wanneer alle onderdelen in uw tuin kloppen. De Biesbosch Gijsbers Groep zorgt voor een goede verhouding tussen groen en verharding, een combinatie van hoog en laag en natuurlijk voor veel rust en privacy zodat u te allen tijde fijn voelt in uw tuin. Bovendien zorgen we voor toezicht op het project. Zo realiseren we niet meer tuinwerk dan u zou willen. Hiermee houden we grip op het budget en de looptijd.

Onze tuinontwerper ontvangt u graag op de Appeltern Tuinadviesdagen namens De Biesbosch Gijsbers Groep. Hij zal u passend adviseren over de mogelijkheden in uw tuin. Welke stijl past er bij u? Geniet u van tuinieren of wilt u een onderhoudsarme tuin? Uw wensen, eisen en ideeën komen uitgebreid aan bod. Hier borduren wij verder op met onze kennis, ervaring en vakmanschap.

U verlaat de stand met een goed beeld van uw toekomstige nieuwe tuin. Ook heeft u een creatieve tuinschets van ons mogen ontvangen. Bovendien kunt u in de Tuinen van Appeltern boordevol nieuwe ideeën opdoen.

Schetsvoorbeeld

Wij zijn uitgeroepen tot Appeltern Tuinexpert

Onze dienstverlening staat garant voor een kwaliteitsproduct. Ons hoveniersbedrijf is uitgebreid getoetst alvorens we de naam ‘Appeltern Tuinexpert’ mochten dragen. Het gaat bij ons nooit om financieel gewin maar hopen u te blijven inspireren met de nieuwste trends, juist materiaalgebruik en professioneel resultaat. En dat begint al bij een juist ontwerp, waarbij u zich geheel gratis mag oriënteren.

U kunt dus op een laagdrempelige manier volop kennismaken met ons hoveniersbedrijf. Een ideale kans dus!

Geniet van een deskundig, gratis schetsadvies door ons hoveniersbedrijf

Ieder tuinontwerp begint met een goed uitgedacht plan. Die ook nog creatief is. De Biesbosch Gijsbers Groep levert aan iedere geïnteresseerde die een nieuwe tuin wil aanleggen een prachtige tuinschets. Dit doen wij uiteraard in samenwerking De Tuinen van Appeltern.

Bent u er dit jaar ook bij?

Wanneer: zaterdag 9 en zondag 10 maart 2019
Locatie: De Tuinen van Appeltern: Walstraat 2A, 6629 AD, Gelderland
Tijden: Aanvang 10:00 uur
U ontvangt: persoonlijk advies en een gratis tuinschets van onze tuinontwerper. Uiteraard kunt u in het park ook uitermate veel tuininspiratie opdoen.

Aanmelden

Meldt uzelf aan om zeker te zijn van uw schetsadvies van De Biesbosch Gijsbers Groep. U ontvangt dan een 1 op 1 adviesgesprek. Aanmelden kan via deze link: