Niet iedere tuinbezitter wil veel tijd kwijt te zijn aan het onderhoud van een tuin. Sommige mensen genieten gewoon veel liever van een onderhoudsvrije tuin. In samenwerking met Dutch Quality Gardens staat het team van De Biesbosch Gijsbers Groep op zaterdag 10 en zondag 11 maart in De Tuinen van Appeltern. Op deze speciale tuinadviesdagen ontvangt u gratis schetsadvies voor een onderhoudsvrije tuin. Bent u erbij?

Een tuin moet een tuin zijn

En tuin is voor iedereen iets anders. Maar een tuin moet boven alles een tuin zijn. De meeste tuiniers kiezen voor bestrating wanneer ze een zorgeloze tuin willen. Maar een tuin zonder beplanting is vaak te kil. Toch zijn er een heleboel planten die wij kunnen plaatsen, die veel sfeer met zich meebrengen en toch onderhoudsarm zijn. Zo hoeft u niet de hele tuin meer te bestraten. En kunt u aankomende zomer volop genieten van een mooi bloeiende tuin!

Schetsvoorbeelden

Schrijf u in voor een gratis schets

Ieder tuinontwerp begint met een goed uitgedacht plan. Die ook nog creatief is. De Biesbosch Gijsbers Groep levert in samenwerking met Dutch Quality Gardens en De Tuinen van Appeltern iedere klant die een nieuwe tuin wilt aanleggen. Kom 10 en 11 maart naar de gratis schetsadviezen in De Tuinen van Appeltern. Schrijf u vandaag nog in voor een gratis schetssessie: