Gratis schetsadvies op 27 oktober. We nodigen iedereen uit om voorbij te komen met hun tuinplannen! Op zondag 27 oktober 2019 staat onze tuinontwerper voor u klaar op de tuinadviesdagen bij de Appeltern Tuinen.

Gratis schetsadvies – We roepen het al jaren: het najaar en de winter zijn de beste seizoenen om een bestaande tuin te renoveren of een compleet nieuwe tuin aan te leggen!

De planten, bomen en struiken staan nu in de ruststand en er is dus volop tijd om te bestraten, te bouwen en te planten. Het begint allemaal met een goede basis, zoals de juiste verhoudingen tussen verharding en groen en tussen hoog en laag.

Als u hierin de juiste keuzes maakt, u daar uw eigen wensen inpast en zorgt dat de zorgtijd van je tuin niet meer wordt dan dat u te besteden hebt, bereikt u het juiste tuingevoel.

Om dit voor elkaar te krijgen, heeft u natuurlijk een creatief, gedegen plan nodig.

De Biesbosch Gijsbers Groep B.V. uit Dordrecht helpt je hier graag bij en schetst de eerste ideeën voor jouw tuin. Samen met zo’n 40 landelijke andere Appeltern Tuinexperts geeft hij gratis schetsadviezen op 27 oktober 2019. ‘

Voor velen gaan de ogen echt open en blijkt er veel meer mogelijk dan gedacht’ zegt De Biesbosch Gijsbers Groep, ‘wij proberen de tuin zo in te richten, dat niet alleen alle wensen vervuld worden, maar dat u er als gebruiker ook heel gelukkig van wordt’.

Hieronder een aantal schetsvoorbeelden van de vorige keer:

gratis schetsadvies
gratis schetsadvies
gratis schetsadvies

Ja ik wil – Gratis schetsadvies

Als u in aanmerking wilt komen voor een gratis 1 op 1 schetsadvies, moet u uzelf inschrijven via www.appeltern.nl/tuinadvies/tuinadviesdagen.

U moet er wel op tijd bij zijn, want de tuinadviesdagen zijn erg geliefd, zowel bij startende als doorgewinterde tuiniers in het hele land.

Neem tijdens je afspraak vooral foto’s en overzicht tekeningen mee van je tuin.

Wat is er nog meer te doen?

Directeur Ben van Ooijen, tevens oprichter van De Tuinen van Appeltern, zal tijdens deze dagen een gezellige tuinles verzorgen, waarin hij zijn beste tips & tricks deelt om geen fouten te maken bij je verander- of aanlegplannen. Ben wijst iedereen bovendien op allerlei nieuwe ontwikkelingen en leert u veel trucjes en kneepjes van het vak.

Kom vooral gezellig langs op 27 oktober 2019!