Wilt u wel een verzorgde tuin maar liever niet zelf de handen uit de mouwen steken? De Biesbosch Gijsbers Groep kan u op verschillende gebieden ontzorgen. Niet alleen leggen wij nieuwe tuinen aan, wij onderhouden én verzorgen ze ook. Of u nu een haag heeft die ieder seizoen bijgeknipt moet worden, of u heeft een vijver die toe aan is grondig onderhoud. Wij nemen het werk snel voor u uit handen. Dat is de goede service van ons hoveniersbedrijf.

Hoe onderhouden we uw tuin?

Door vakmanschap. Een hovenier is niet alleen een hovenier, maar ook timmerman, elektricien en stratenmaker in een. Wanneer u een sproei-installatie of tuinverlichting wilt implementeren in uw tuin, kan één van onze deskundige hoveniers u verder helpen. Wij plaatsen ook sierbestrating, overkappingen op maat, zelfgemaakte banken en natuurlijk beplanting, bomen en vijvers. Daarbij beschikken we over de juiste machines en gereedschappen om uw tuin te onderhouden.

Met tuinonderhoud maken wij uw gazon bladvrij, het gras wordt bekalkt en bemest, en de graskanten worden goed bijgewerkt. Daarnaast worden uw planten en bomen gesnoeid. En uiteraard wordt al het ongewenste onkruid en groene aanslag verwijderd. Heeft u schade aan uw tuin? Omdat uw tegels zijn beschadigd? Of werkt uw verlichting niet naar behoren? Wij nemen altijd direct de juiste materialen mee. Uw tuin ziet er na oplevering weer super uit.

tuinonderhoud
tuinonderhoud
tuinonderhoud

Werkwijze

Wanneer u tuinonderhoud bij ons afneemt, plannen we in goed overleg een datum dat we bij u langskomen. Vooraf maken we de kosten en werkomschrijvingen aan u duidelijk, zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. U kunt altijd kiezen voor najaar onderhoud en voorjaarsonderhoud.

Wilt u onverhoopt toch iets anders wanneer onze hoveniers in uw tuin staan? Geen paniek, geef dan gewoon uw wensen aan de mannen door. Zij kunnen dan direct de nodige werkzaamheden oppakken. En hoeft er achteraf geen nieuwe afspraak te worden gepland.

Uitstekende kwaliteit

Wist u dat wij als hoveniersbedrijf aangesloten zijn bij Dutch Quality Garden en De Tuinen van Appeltern! Dat levert u vele voordelen op. Niet alleen garanderen wij een professioneel resultaat. Wij bieden tevens garantie op:

  • Beplanting, gazons, bomen en bolgewassen
  • Bestrating, half verharding, vlonders en terrassen
  • Schuttingen, pergola’s, bouwwerken
  • Vijvers, zwemvijvers en waterpartijen
  • Verlichting

Het tuinonderhoud van De Biesbosch Gijsbers Groep stemt u zelf helemaal af op uw wensen. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw tuin zich blijvend en optimaal ontwikkelt tot uw ideale tuin. Wilt u eens vrijblijvend kijken of tuinonderhoud iets voor u is? We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Plan een afspraak via de website. Of bel direct.