Kunstgras van Easigrass nu bij ons verkrijgbaar. Droomt u van een fris en groen gazon? Een gazon waarbij het bekalken, bemesten, inzaaien, wekelijks maaien en sproeien tot het verleden behoren? Ga dan voor een stralende groene grasmat, in samenwerking met De Biesbosch Gijsbers Groep. Wij leggen uw nieuwe kunstgras grasmat aan, met veel precisie én vakmanschap.

Een schitterende groene tuin, is nu voor het grijpen, dankzij kunstgras van Easigrass voor professioneel kunstgras. Er zijn verschillende soorten beschikbaar. Robuust, natuurlijk of extra zacht kunstgras. Natuurlijk is dit afhankelijk van het uiteindelijke doel van uw gazon. Zal er bijvoorbeeld op gevoetbald worden? Of wilt u liever een sier gazon? Dankzij de verschillende soorten gras, past er altijd één bij u.

Kunstgras van Easigrass
Kunstgras van Easigrass

Geniet van hoogwaardig kunstgras van Easigrass, zonder veel werk!

Een tuin zonder vieze vingers. Met kunstgras ten opzichte van natuurlijk gras, bespaart u veel werk. De producten van Easigrass zijn kwalitatief uitstekend. U krijgt een sterk product voor een aantrekkelijke prijs. Hoe gaan we te werk bij de aanleg van kunstgras? Allereerst inspecteren onze hoveniers de kwaliteit van uw bodem. Is uw tuin geschikt voor kunstgras? Indien er verbeteringen nodig zijn om uw bodem in goede conditie te krijgen, zullen we deze werkzaamheden met u overleggen en uitvoeren. Hierna kopen we het kunstgras en de bijbehorende ondergronden in bij onze leverancier en plaatsen we deze in uw tuin.

Het kunstgras van Easigrass is natuurgetrouw en is bijna niet van echt te onderscheiden. Dat zorgt ervoor dat uw tuin altijd zo natuurlijk mogelijk blijft ogen. Wilt u het kunstgras integreren in een nieuw tuinontwerp? U schakelt ons in voor een eigentijds tuinontwerp bij de renovatie van uw tuin. Onze tuinontwerper vertelt u hier graag meer over.

Ga ook eens de hoogte in én kies voor verticaal kunstgras

Wist u dat kunstgras zelfs verticaal verwerkt kan worden? Traptreden, omheiningen en muren zijn te bedekken met natuurlijk ogend gras, zodat ze er altijd groen en netjes en verzorgd uitzien. De mogelijkheden voor verticaal kunstgras zijn met ons bespreekbaar. Maak voor een advies op maat vrijblijvend een afspraak via onze website.

Kunstgras van Easigrass: Nu beschikbaar voor uw tuin!

Ga voor een fris en natuurlijk ogend grasveld in uw tuin. Het hele jaar door, tegen een betaalbare prijs. Inclusief aanleg én advies door ons betrouwbare hoveniersbedrijf. Vraag vandaag nog een offerte op voor kunstgras van Easigrass in uw tuin. Dat kan gewoon via onze website of bel met een medewerker via 078 – 61 65 792.