Dordtse Kerstmarkt – Aankleding 2018

De Dordtse Kerstmarkt heeft de hulp van onze hoveniers ingeroepen om zorg te dragen voor het aankleden van de kersttuin. Als hoveniersbedrijf ‘Biesbosch Gijsbers Groep’ vinden we het erg leuk om ook dit jaar weer de aankleding van de kersttuin te verzorgen. We doen dit namelijk al meer dan 15 jaar.

De organisatie van de Dordtse Kerstmarkt verwacht dit jaar maar liefst 400.000 bezoekers. Aan ons de taak om de kersttuin om te toveren tot een betoverend aanzicht, waar iedereen van geniet!

Wat gaan we dit jaar doen?

We gaan verschillende bomen leveren. Sommige bomen zijn zelfs 6-7 meter hoog. We verlichten de bomen met lichtsnoeren met ledverlichting. De bijbehorende kerststal integreren we uiteraard in het aankledingsplan. In de tipi, die aan de kersttuin grenst, worden allerlei verschillende optredens gegeven door diverse artiesten voor de bezoekers. Daarmee wordt het een mooi aangeklede en bovenal plezierige tuin. Komt u het eindresultaat bekijken? De kerstmarkt is te bezoeken op 14 tot en met 16 december 2018.

We plaatsen een 7 meter hoge kerstboom

Onze grootste kerstboom die zelfs de 7 meter aantikt, plaatsen we bij het Dordrechts Museum in aanvang van de Dordtse kerstmarkt. Een andere grote kerstboom krijgt een plekje bij De Grote Kerk. De bomen worden door onze hoveniers handmatig en machinaal geplaatst. De boom zal 5 meter hoog zijn. Andere bomen worden neergezet bij het Museum van Gijn.

Dordtse kerstmarkt – Wilt u ook een kerstboom ontvangen?

Concluderend: wilt u als bedrijf ook nog een kerstboom ontvangen? We kijken graag naar de mogelijkheden of het plaatsen van een kerstboom op uw terrein haalbaar is. Kom hiervoor met ons in contact via ons contactformulier op de website.