Uw hovenier sinds 1978

De Biesbosch Dordrecht

De Biesbosch Dordrecht staat voor u klaar. Wij zijn een gerenommeerd hoveniersbedrijf uit Dordrecht en ontzorgen u bij tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud én boomverzorging. De werkzaamheden in de tuin worden altijd uitgevoerd door gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers. Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij de realisatie van uw project. En nemen het werk snel voor u uit handen.

Wij zijn al sinds 1978 actief in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. En helpen jaarlijks veel particulieren én zakelijke opdrachtgevers. Voor een tuin- of groenproject staan onze vriendelijke hoveniers voor u klaar. Geniet van een creatief (tuin)ontwerp, uitstekende service, garantie op tuinaanleg en altijd een waanzinnig resultaat. En vraag vandaag nog een offerte op maat op via onze website.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

De Biesbosch Dordrecht: in 2017 hebben we de krachten gebundeld

In 2017 hebben wij de krachten gebundeld. De Biesbosch en Gijsbers Hoveniers zijn samen gegaan onder de naam De Biesbosch Gijsbers Groep. Nog steeds met de goede kwaliteit die u van beide bedrijven gewend bent. Voor tuinaanleg, tuinonderhoud, groenprojecten en boomverzorging is De Biesbosch Gijsbers Groep dus uw vertrouwde hoveniersbedrijf. Eigenlijk is er niets voor u veranderd, alleen de uitstraling. Een nieuw logo, website en huisstijl.

Wij hechten kortom veel waarde aan uw tevredenheid. Wist u dat sommige klanten al meer dan 20 jaar klant bij ons zijn? Dat zegt iets over de kwaliteit van ons werk. Wij houden u graag tevreden. Dat doen we enerzijds door een goede nazorg te bieden en anderzijds ook garantie te geven op tuinonderdelen. Zodoende kunt u met een gerust hart in zee gaan met ons hoveniersbedrijf.

Van luxe tot simplistische tuinen

Wat uw tuinwensen ook zijn, wij brengen ieder project tot een goed einde. U ontvangt onder andere gedegen tuinadvies van een adviseur en onze tuinontwerper creëert een uniek ontwerp voor uw tuin. Daarnaast bieden wij ook renovatie en tuinonderhoud aan. Anders gezegd is sporadisch, seizoensgebonden of maandelijks onderhoud eveneens mogelijk. De Biesbosch Gijsbers Groep staat namelijk garant voor een professioneel resultaat.

Ons hoveniersbedrijf nu inschakelen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van De Biesbosch Gijsbers Groep (voorheen De Biesbosch Dordrecht) in uw situatie? Maak een afspraak via de website en onze tuinontwerper komt vrijblijvend bij u langs. Gewoon thuis of op kantoor. Toch liever vooraf de kosten voor uw project inzichtelijk maken? Vul dan eens ons online formulier in. Wij helpen u snel verder.

Offerte opvragen

Gewoon bij u thuis

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs.

Afspraak maken

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen