Uw hovenier sinds 1978

Dordrecht De Biesbosch

Zoekt u naar het hoveniersbedrijf Dordrecht De Biesbosch? De Biesbosch Gijsbers Groep is een bekend deskundig hoveniersbedrijf met passie voor tuinen. Onze gekwalificeerde boomverzorgers en hoveniers staan namelijk dagelijks voor u klaar om u te ontzorgen op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en boomverzorging. Daaarnaast voeren we jaarlijks talloze projecten uit voor onze zakelijke klanten.

U geniet bij ons dan ook altijd van een professionele service, vriendelijk personeel en een uitstekend eindresultaat. Tevens bieden wij u aantrekkelijk geprijsd materiaal en garantie bij uw tuinaanleg.

Heeft u concluderend een tuin in beheer die nodig toe is aan renovatie of onderhoud? Wij houden veel rekening met uw wensen en behoeften. Kom met ons in contact voor wanneer u uw project aan ons wilt uitbesteden. Via onze website kunt u zelfs op eenvoudige wijze een prijsopgave op maat opvragen.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Dordrecht De Biesbosch. Wij hebben de krachten gebundeld

Twee bedrijven weten vast meer dan één. Dat dachten wij immers ook. Daarom is De Biesbosch samen met Gijsbers Groep verder gegaan onder een nieuwe naam: De Biesbosch Gijsbers Groep. Op dezelfde wijze mogen wij iedere dag voor u aan de slag met dezelfde goede kwaliteit die u van ons gewend bent.

Ons hoveniersbedrijf is dagelijks operatief in grote delen van Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Eveneens maken we jaarlijks tientallen klanten blij met een tiptop verzorgde tuin. 

Heeft u daarnaast een nieuw tuinontwerp nodig? En kunt u daarbij de expertise van een betrouwbaar hoveniersbedrijf goed gebruiken? Ons veelzijdige hoveniersbedrijf staat gewoon voor u paraat. Met de deskundige tuinontwerpers, adviseurs, hoveniers en natuurlijk boomverzorgers.

Wij verwezenlijken tuindromen.

Iedere tuinwens is te verwerken in een ideaal tuinontwerp. Wij houden daarvoor tijdens de ontwerpfase veel rekening met uw behoeftes, wensen en levensstijl. En verwerken dit in een uniek en creatief ontwerp die dus goed aansluit op uzelf en uw gezin. Alle materialen en elementen die we gaan toepassen in het tuinontwerp worden uitvoerig met u besproken. Zowel de kwaliteitseisen als evenzeer de gebruikte merken, worden met u doorgenomen. Zo bent u helemaal op de hoogte van de tuinplannen voor uw tuin.

Wanneer u een afspraak plant via de website, komt onze tuinontwerper met veel plezier bij u langs om alle opties met u door te nemen. Vervolgens wordt er een tuinontwerp op maat gerealiseerd. Na akkoord op de beoogde plannen gaan we aan de slag en wordt uw (droom)tuin écht werkelijkheid.

Meer over onze tarieven

De Biesbosch Gijsbers Groep staat ten slotte garant voor een professioneel resultaat. Bent u daarom benieuwd naar de mogelijkheden van onze dienstverlening in uw situatie? Neem vandaag nog contact met ons op door ons online formulier in te vullen. U ontdekt onze tarieven, de beoogde werkzaamheden en de totaalprijs.

Offerte opvragen

Gewoon bij u thuis

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs.

Afspraak maken

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen