Uw hovenier sinds 1978

Tuincentrum de Biesbosch

Van origine is hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep gestart als Tuincentrum de Biesbosch. Daarbij hebben we veel kennis opgedaan van materialen, productkwaliteit, bomen en planten. En natuurlijk ook alles op het gebied van inrichting en/of de decoratieve mogelijkheden.

We hebben door de jaren heen veel plezier gehad in het runnen van een tuincentrum, maar omdat het tuincentrum inmiddels is gesloten, focussen we ons nu op het aanleggen en onderhouden van tuinen. Dat doen we met een fijn team van betrokken hoveniers en boomverzorgers.

Als tuincentrum kunt u dus helaas niet meer bij ons terecht. Wel als u nieuwe onderdelen in uw tuin wilt laten realiseren, uw tuin compleet wilt laten renoveren of uw tuin periodiek wilt laten onderhouden.

Kom dan vooral snel met ons in contact via dit formulier op onze website.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Alles op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud

U kent ons uit het verleden wellicht nog als ‘Tuincentrum de Biesbosch’. Inmiddels zijn we echter actief als ‘Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep’. Ontwerp, – aanleg, – en onderhoudswerkzaamheden voeren wij in de hele regio uit. Ook voor projecten in onder andere Zeeland en Noord-Brabant zijn we in te schakelen.

Wij voeren dagelijks projecten uit voor particuliere tuineigenaren, bedrijven, sportverenigingen en zorginstellingen.

Heeft u ook een buitenruimte of tuin te onderhouden of nieuw aan te leggen? De Biesbosch Gijsbers Groep levert een waanzinnig eindresultaat met hoogwaardige materialen. Natuurlijk allemaal tegen een betaalbaar tarief en vriendelijke service.

Onze hoveniers en boomverzorgers beschikken over diepgaande kennis van flora- en fauna en volgen de veiligheidsregels op de voet. Daarnaast zijn we ook als organisatie gecertificeerd; waaronder een VCA-certificaat, ISO-9001 certificering en niveau 4 van de CO2-Prestatieladder.

Daarmee vertrouwt u dus op een goed eindresultaat!

Voormalig ‘tuincentrum De Biesbosch’ inschakelen

Kortom, schakel De Biesbosch Gijsbers Groep (voormalig ‘tuincentrum De Biesbosch’) in voor uw renovatieproject. Voor een nieuw terras, overkapping, pergola, buitenkeuken, vlonder, damwand, oprit, zitkuil, speelhoek, vijver, schutting of iets anders.

Onze tuinontwerper zorgt voor een deskundig 3-dimensionaal ontwerp én onze hoveniers zorgen voor een prachtig eindresultaat.

Wenst u dat ook? En bent u benieuwd naar onze prijzen?

Vul dan dit formulier in op de website van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep én ontvang een gratis offerte via de e-mail met meer informatie over onze werkwijze.

Nu een offerte opvragen

Gewoon bij u thuis

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs.

Afspraak maken

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen