Uw hovenier sinds 1978

De Biesbosch Gijsbers Groep

De Biesbosch Gijsbers Groep is een veelzijdig hoveniersbedrijf uit Dordrecht. Vernoemd naar de prachtige Biesbosch, waar wij dagelijks op uitkijken. Al meer dan 30 jaar verzorgen wij tuinen in en rondom Dordrecht. En helpen onze klanten zo nodig met het onderhouden van hun tuinen.

Van particuliere tuinen tot bedrijfstuinen. Bij De Biesbosch Gijsbers Groep worden alle fases omtrent tuinrenovatie voor u opgepakt. Niet alleen tuinontwerp, maar ook tuinaanleg en tuinonderhoud nemen we uit handen. Allemaal voor een betaalbare prijs. Natuurlijk zorgen we in het bijzonder voor een deskundig resultaat én een nauwkeurige afwerking. Zo geniet u optimaal van uw nieuw aangelegde tuin.

Wenst u meer informatie over ons hoveniersbedrijf? Neem dan een kijkje op onze website en zie onze projecten niet over het hoofd. Hier krijgt u namelijk pas écht een goed beeld van onze mogelijkheden. Vraag ook eens een prijs bij ons op. U zit nergens aan vast en ontdekt direct de opties voor uw tuin.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Gecertificeerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen

Wij hechten veel waarde aan het afleveren van een tuin, waar u zo lang mogelijk van geniet. Daarom werken we graag met hoogwaardige materialen en zorgen we altijd voor een goede afwerking. En dat ziet u terug in uw tuin! We zijn in 2019 gekeurd op het gebied van VCA én ISO 9001 en voldoen daarmee aan alle gestelde kwaliteitsnormen. Dat betekent dat we de kwaliteit die we aanbieden, ook écht leveren! En dat is zeer prettig voor onze klanten.

Wenst u ook een goed afgewerkte tuin, die professioneel wordt aangelegd door onze geschoolde hoveniers en boomverzorgers? Dan zit u bij De Biesbosch Gijsbers Groep goed. Geniet van één van onze diensten: tuinontwerp (2D of 3D tuinontwerp), tuinaanleg én tuinonderhoud (sporadisch of vast).

De Biesbosch Gijsbers Groep realiseert uw droomtuin

Een droomtuin is voor iedereen anders. Daarom kijken we graag samen met u naar de opties voor uw tuin. Bij De Biesbosch Gijsbers Groep geniet u van persoonlijk advies van onze tuinontwerper, die u meeneemt in heel het renovatieproces. Van kleurgebruik, tot boomsoorten én afwerking.

Eveneens kiest u eenvoudig een tuinstijl uit, die wij vervolgens implementeren in uw tuin. U bent van alle gemakken voorzien, wanneer u kiest voor een tuin die aangelegd wordt door een professioneel hoveniersbedrijf. Natuurlijk ook op het gebied van algemene voorwaarden en voor goede garantievoorwaarden.

Wenst u dat ook? Maak vandaag nog een gebruik van een gratis adviesgesprek. U plant dan een gratis afspraak in met onze tuinontwerper én ontvangt een persoonlijk advies voor de mogelijkheden van uw tuin.

Nu een offerte opvragen

Gewoon bij u thuis

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs.

Afspraak maken

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen