Uw hovenier sinds 1978

Hoveniersbedrijf de Biesbosch

Voor al uw tuinwensen, bent u bij hoveniersbedrijf de Biesbosch Gijsbers Groep aan het juiste adres. Niet alleen voorzien we u van een goede tuintekening, ook de aanleg-en onderhoudswerkzaamheden voeren we voor u uit. Bij ons hoveniersbedrijf uit Dordrecht geniet u van een snelle realisatie van uw nieuwe tuin én een hoogwaardige afwerking. Zo geniet u nog langer van uw nieuwe tuin.

Kom met ons in contact om de werkwijze van ons hoveniersbedrijf helder te krijgen. Kijk ook eens op onze site voor een introductie van ons bedrijf.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Hoveniersbedrijf de Biesbosch ontzorgt u bij alle fases van tuinaanleg

Niet iedere tuin is hetzelfde. Sommige tuinen vangen veel schaduw, terwijl andere tuinen het hele jaar door volop zon ontvangen. Er zijn tuinen die schuin aflopen, aan het water liggen of ingebouwd zijn door andere tuinen of gebouwen. Het aanzicht van uw tuin kan bepalend zijn voor het tuinontwerp. Wanneer u vrij zicht heeft op het water of een landschap, nemen we de zichtlijnen hiervan graag mee in het tuinontwerp.

In sommige gevallen bepaalt u zelf welke stijlen we mogen integreren in het ontwerp. Invloeden van de prachtige Franse, Italiaanse of Marokkaanse sferen toevoegen? Wij helpen u natuurlijk snel op weg. Zo wordt uw tuin pas een droomtuin!

U ontvangt bij ons altijd een 2D-tuinontwerp, deze is in de aanleg inbegrepen. Optioneel kiest u voor een 3D-tuinontwerp. Hier krijgt u een hele digitale toer in het nieuwe ontwerp. Deze manier van presenteren is echt uniek en geeft u een goed beeld van het uiteindelijke resultaat. Onze tuinontwerper helpt u bij de keuze van een tuinontwerp én werkt uw ideeën uit tot een prachtige bouwtekening. Hierna leggen onze hoveniers de tuin aan volgens plan én kiest u optioneel voor het verzorgen van de onderhoudswerkzaamheden.

Ontvang een gratis offerte voor tuinontwerp en tuinaanleg

Droomt u over een schitterende, afgewerkte tuin? We helpen graag met het verwezenlijken van uw droomtuin. Van ontwerp tot aanleg en vakkundig onderhoud.

Kom voor een prijs op maat met ons in contact via de website. U zult verstelt staan van de mogelijkheden voor uw tuin.

Nu een offerte opvragen

Gewoon bij u thuis

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs.

Afspraak maken

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen