Bent u op zoek naar een modern tuinhuis met overkapping? De Biesbosch Gijsbers Groep is een vaste partner voor het realiseren van een ideale buitenruimte. Of dat nu gaat om een zakelijke buitenruimte, zoals een binnentuin, waarvan uw medewerkers kunnen genieten. Of om  een modern tuinhuis voor in uw eigen tuin. Met een luxe tuinhuis is het iedere dag genieten! Zelfs in de koudere herfst- en wintermaanden.

De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u bij het plaatsen van allerlei soorten overkappingen en/of tuinhuizen. Daarbij is het belangrijk dat u een luxe tuinhuis laat plaatsen door een vakman. Aanlegfouten zoals verzakkingen, lekkages, scheuren door een te zware constructie en/of omvallen worden daarmee voorkomen.

We leggen in dit blogbericht uit welke stappen we ondernemen om uw ideale tuinhuis en/of overkapping te realiseren.

Modern tuinhuis met overkapping

Stap 1. We bespreken uw wensen in een gratis adviesgesprek

Voor het plaatsen van een modern tuinhuis met overkapping of een luxe tuinhuis is er een investering nodig. Wellicht heeft u al een plek in de tuin gereserveerd of moeten er eerst onderdelen en beplanting verwijderd worden. In het laatste geval zullen de kosten hoger uitkomen dan wanneer de ruimte voor een overkapping of tuinhuis al is vrijgemaakt.

In een gratis adviesgesprek, waarbij onze tuinontwerper bij u langskomt op een dag en tijdstip naar keuze, worden alle mogelijkheden bekeken. Ook bespreken we de verschillende overkappingsopties. Kies u bijvoorbeeld voor een luxe tuinhuis met glazen deuren en ramen? Een tuinhuis met veranda, zodat u verhoogd kunt tafelen? Een luxe tuinhuis die u ook als kantoor kunt inrichten? Of toch liever een moderne tuinhuis met overkapping realiseren zodat u voldoende bergruimte en een extra zitgedeelte heeft?

Uw wensen staan altijd centraal bij het uitwerken van een ontwerpplan. Maar eerst is het belangrijk in kaart te brengen wat voor overkapping of tuinhuis u in gedachten heeft. Met een gratis adviesgesprek maken wij dit voor u inzichtelijk.

Tevens biedt een gratis adviesgesprek u vele voordelen:

Heeft u nader hand van het adviesgesprek nog vragen? U neemt ze eenvoudig door met onze tuinontwerper. Hij is te bereiken via de contactgegevens die hij bij u achterlaat. En helpt u vervolgens bij het zoeken naar de beste oplossing voor uw vraag of tussentijds probleem.

Stap 2. Opstellen van een 3D ontwerp voor uw tuin

U heeft de optie om een 3D tuinontwerp op te stellen voor uw tuin. Onze tuinontwerper kijkt dan met u mee naar de beste indeling voor uw nieuwe overkapping en/of tuinhuis. We ontwerpen het 3D ontwerp in een speciaal computerprogramma, waarbij u een digitale rondleiding in uw nieuwe tuin ontvangt. U ziet dan de grote wijzigingen in uw tuin én ervaart meteen al het eindresultaat. Mocht er onverhoopt toch iets niet helemaal in de smaak vallen, past onze tuinontwerper het tussentijds voor u aan. Zo weet u precies wat u van ons ontvangt, wanneer u ons inschakelt voor het plaatsen van een tuinoverkapping in uw tuin.

Modern tuinhuis met overkapping

Stap 3. Tuin leeghalen en opnieuw aanleggen

Na uw akkoord op de plannen, de offerte en het ontwerp, wordt er in overleg met u een datum ingepland waarop onze hoveniers de overkapping en/of tuinhuis komen realiseren. Dat kan -afhankelijk van de planning in die week- binnen enkele werkdagen al gerealiseerd worden. Bij langere projecten, wordt u vooraf goed geïnformeerd. We zorgen ervoor dat alle materialen (zoals hout, schroeven, verlichtingskabels, tegels en inrichting) op tijd worden geleverd. Zo hoeft u zelf niet aan de slag met het inkopen van de juiste materialen.

We starten altijd met het leeghalen van uw hele tuin of grote delen van uw tuin. Dat doen we om ruimte te maken voor de opbouw van de constructie. Plaatst u alleen een tuinhuis met luxe overkapping in de tuin? En heeft u de ruimte al grotendeels vrijgemaakt? Dan vervalt het leeghalen meestal. Wanneer we grote delen van uw ruimte leeghalen, zorgen we voor een afvalcontainer of we nemen het restafval direct mee naar een groenverwerker in de buurt. Daarvoor beschikken we over nauwkeurige samenwerkingen met afvalbewerkers.

U hoeft dus niet zelf uw handen vuil te maken. Wilt u toch de kosten drukken van het gehele project? Dan is het verstandig om eerst een groot deel van uw tuin zelf vrij te maken. Maar dat werk is ook uit te besteden aan onze vakbekwame hoveniers.

Na het uitruimen van uw tuin zullen we de constructie op de juiste plek in uw tuin opbouwen. Daarvoor heeft onze tuinontwerper van tevoren al de juiste afmetingen uitgerekend. We volgen het plan nauwkeurig en zorgen ervoor dat alles precies past.

Stap 4. Oplevering & nazorg

Na de realisatie van het op maat maken van de constructie zorgen we voor een correcte en heldere oplevering. De hovenier maakt dan met u een rondje in de tuin om het eindresultaat aan u te tonen.

Daarna bieden wij nog enige onderhoudswerkzaamheden aan, zodat u ook in de toekomst kunt genieten van een verzorgde tuin.

5 Verrassende factoren waar u op moet letten bij het plaatsen van een modern tuinhuis met overkapping

Bij het plaatsen van een luxe tuinhuis met of zonder overkapping komt veel kijken. Daarom zetten we in het kort nog 5 verrassende factoren op een rij, die u moet overwegen voor de aanschaf van een tuinhuis met overkapping.

Ontdek meer in een persoonlijk adviesgesprek

Natuurlijk is dat bij ons geheel gratis!

Wilt u meer te weten komen over het plaatsen van uw ideale tuinhuis met of zonder overkapping? Wij schetsen de perfecte constructie, volledig op maat. Kom snel in contact met onze tuinontwerper om meer te weten te komen over de mogelijkheden in uw tuin en deze persoonlijk toe te laten lichten. Plan daarvoor een gratis afspraak in, gewoon via de online-agenda.

En geniet dit jaar nog van een prachtig, nieuw tuinhuis met luxe overkapping.