Het tuinhuisje, baken van een oude, onbehagelijke schuur. Vol gestampt met fietsen, gereedschappen en ongebruikte spullen. Zo veel potentie, vaak nog zo onbenut. Maar hier komt steeds meer verandering in. Mensen zien hun geliefde tuinhuisje namelijk steeds meer als relax ruimte. Een plaats om volledig tot rust te komen en te ontspannen.

De verkoop van tuinhuisjes is de afgelopen jaren flink gestegen. Daarmee zijn ze nu populairder dan ooit. Dat is voor een groot deel te danken aan de flexibiliteit van zo’n huisje. U kunt ze namelijk op elke gewenste plaats in de tuin neerzetten. Het is daarbij mogelijk om zelf de plaats -en de omvang- van de ramen te bepalen. Ook bepaalt u waar het tuinhuisje voor zal dienen. Extra opslagruimte, speelruimte voor de kinderen, hobby-ruimte of om zelf even helemaal terug te trekken.

Wij zetten alle opties voor uw tuinhuisje op een rijtje:

Tuinhuisje voor meer wellness

Een deel van onze klanten richt zijn tuinhuisje in voor extra ontspanning. Door er lekkere loungestoelen te plaatsen met een extra tafel, wordt er een afzonderlijke ruimte gecreëerd die hetzelfde comfort biedt als de woning. Even heerlijk een kopje koffie drinken en daarbij de krant openen op een rustige zondagmorgen. Of nog even heerlijk even na borrelen na een warme avond in de zomer. Uw woongenot wordt als het ware verlengd naar de tuin. De grote raampartijen met veel lichtinval en uitzicht op uw tuin, zorgen voor een beter humeur en gemoedstoestand.

Tuinhuisje als atelier of hobby-ruimte

Altijd al gedroomd van een eigen atelier of hobby-ruimte? Een plek geheel gewijd aan hetgeen waar u het liefste mee bezig bent? Een tuinhuisje biedt u ruime mogelijkheid. De plek is wat ruwer en kan goed tegen een stootje. Ideaal voor als u wilt boetseren, schilderen, schuren of hout bewerking. De aparte ruimte biedt voldoende ruimte voor al uw materialen. En er zijn in het tuinhuisje geen afleidingen te vinden, die bijvoorbeeld wel in uw woning terug te vinden zijn.

Liever de ruimte voor uw professionele carrière benutten? Richt een tuinhuisje dan in als kantoor, ontvangstruimte of als praktijkruimte.

Tuinhuisje als sportcentrum

Een eigen sportschool aan huis realiseren? Door er bijvoorbeeld sport attributen te plaatsen kunt u zich even helemaal afzonderen van de buitenwereld. Leg eens een yoga-matje neer. Of plaats er een hometrainer. Door grote raampartijen en veel lichtinval kunt u -terwijl u droog zit- uw oefeningen uitvoeren. Het uitzicht op uw tuin geeft rust, waardoor u heerlijk op uzelf kunt focussen. Nog een groot voordeel is dat uw woning vrij is van zweet-geuren.

Tuinhuisje voor kinderen én tieners

Lekker knutselen met uitzicht op de tuin. Of heerlijk verstoppertje spelen en daarbij genieten van een extra kamer. U kunt het tuinhuisje helemaal inrichten voor de kinderen. Of juist voor uw tieners. Een extra plek om met vrienden in te gamen, muziek te luisteren of tv te kijken. Door de ruimte optimaal te benutten wordt het tuinhuisje een echte aanvulling op uw woning. Uiteraard geschikt voor alle gezinsleden.

Tuinhuisjes met een extra overkapping

De hoveniers van Biesbosch Gijsbers Groep plaatsen veel verschillende formaten tuinhuisjes in de tuin. Daarbij wordt er door de klant soms ook gevraagd om, in het verlengde van het tuinhuisje, een extra zitgedeelte te creëren. Dat doet ons hoveniersbedrijf door overkappingen op maat te plaatsen. Deze worden door ons correct opgemeten, ontworpen en handmatig geplaatst. U mag daarbij zelf een houtsoort uitkiezen. Onze tuinontwerper helpt u bij deze keuze.

Meer weten over de mogelijkheden van een tuinhuisje in uw tuin? En hierbij een tuinhuisje door De Biesbosch Gijsbers Groep te laten plaatsen? Onze tuinontwerper denkt graag met u mee over de wensen voor uw tuin. Kom eens met ons in gesprek in een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Heel eenvoudig aan te vragen via onze website.