Met onze Terazza MC verwijderen wij moeiteloos vergroening en ongewenst onkruid van uw terras of verharding. Ook bij tegels die al meer dan 20 jaar niet meer zijn onderhouden. Vernieuw uw terras en verharding met onze speciale reinigingstechniek.

Wij besparen u veel moeite en tijd

Niets is zo vervelend als wanneer u eens lekker van de zon wilt genieten in uw tuin, maar u ontdekt plots dat uw tegels wel wat onderhoud kunnen gebruiken. Omdat u geen tijd heeft om uw tegels en verharding te onderhouden, schieten de hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep u graag te hulp. Wij hebben namelijk de ideale oplossing in huis; namelijk onze speciale borstelmachine voor milieuvriendelijk terrasonderhoud.

Hoe werkt het?

Door de gepatenteerde borsteltechniek reinigt de Terazza MC de ondergrond, zonder beschadiging te veroorzaken. Alle vervuiling en groene aanslag zijn aanzienlijk snel verleden tijd. Tijdens het reinigen van de bestrating wordt de voeg van de bestrating schoongemaakt en wordt tegelijkertijd weer opgevuld. De machine drukt het zand namelijk de voeg in. Dat maakt de machine eenvoudig in gebruik. Het enige wat hierna nog rest is het verwijderen van het overtollige zand.

Ideaal tegen: mos, onkruid, korstmossen en groene aanslag.

Zonder chemicaliën

De machine werkt niet met ‘water onder hoge druk’. Er is daardoor geen schade aan de ondergrond. Ook zijn problemen met hoog opspattende vuil niet aan de orde. Uw betegeling oogt snel weer als nieuw. Bij deze reinigingstechniek worden geen chemicaliën gebruikt. Het is dus goed voor een zeer ecologische oplossing. De Biesbosch Gijsbers Groep gebruikt de speciale reinigingstechniek onder andere bij:

  • Natuursteen
  • Beton
  • Houten vlonders
  • Kunststof panelen
  • Rubber tegels onder speeltoestellen

Heeft u tegels die tussen de 10 – 20 jaar niet meer zijn onderhouden? Wij verzorgen uw vlonder, terras, oprit, parkeerplaats of paden tot in de puntjes. Kom met ons in contact wanneer u geïnteresseerd bent in deze speciale borsteltechniek. Wij maken graag met u een afspraak voor tuinonderhoud.